Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Ηρακλής: Γενική είσοδος 15 ευρώ με τον Παναθηναϊκό

Iraklis LogoImage via Wikipedia
Στην προσπάθειά της να μαζέψει κόσμο αλλά και… χρήμα η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (19:30) θα κοστίζουν 15 ευρώ. Τα αγωνιστικά προβλήματα, πάντως, που καλείται να ξεπεράσει ο προπονητής του «Γηραιού» Γιώργος Παράσχος είναι σημαντικά.
 

Συγκεκριμένα, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Χοσέμι, Καρίμ Σολτάνι, Βίκτορα Γιάκομπ και Πίτου Γκαρσία που είναι τιμωρημένοι, ενώ ενοχλήσεις έχουν και Ντάνι και Χοσέμι, που λογικά όμως θα δώσουν το «παρών».
 
Η ανακοίνωση – κάλεσμα της ΠΑΕ:
 
«Η ώρα της μεγάλης ευκαιρίας για τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ έχει φτάσει. Μετά την εκτός έδρας νίκη στο τοπικό ντέρμπι, η ομάδα μας συγκρούεται στο Καυτανζόγλειο με τον Παναθηναϊκό (Σάββατο 12/03, 19:30) και χρειάζεται, για πολλούς και σημαντικότατους λόγους, την μαζική συμπαράσταση των φίλων της. Ο κόσμος του ΗΡΑΚΛΗ θα τον στηρίξει και θα τον κρατήσει όρθιο, όχι μόνο με τον παλμό, το πάθος και τη φωνή του, αλλά και συνεισφέροντας στον μεγάλο αγώνα της Αδειοδότησης.
 
Εισιτήριο γενικής εισόδου 15 ευρώ και σε αυτήν την μεγάλη εντός έδρας μάχη και ευκαιρία έμπρακτης στήριξης του "κυανόλευκου" ποδοσφαιρικού οικοδομήματος από τον "γαλάζιο" κόσμο. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα από τα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα και μπορούν να τα προμηθευθούν οι φίλοι της ομάδας μέχρι και την Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 18:00 (τηλ: 2310 478800)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...