Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Τελικός Κυπέλλου βόλεϊ: Χωρίς οπαδούς Ολυμπιακός και Ηρακλής

Χωρίς τον κόσμο τους θα αγωνιστούν στον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών ο Ολυμπιακός και ο Ηρακλής, όπως αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Ορεστιάδα, όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, στις 19 Μαρτίου. 


Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε ότι η είσοδος στο κλειστό της Ορεστιάδας θα επιτραπεί μόνο σε γυναίκες, αθλητές οποιουδήποτε αθλήματος από σωματεία της Ορεστιάδας, καθώς και στα μέλη των ΔΣ των ομάδων και των συλλόγων, με ονομαστική λίστα και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης, διαιτητές βόλεϊ με ονομαστική λίστα και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης, προπονητές βόλεϊ με ονομαστική λίστα και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης. 
 
Επίσης σε μαθητές από τα σχολεία της Ορεστιάδας, με υπεύθυνο συνοδό, με ονομαστική λίστα και έκδοση προσωπικής πρόσκλησης, προσκεκλημένοι του δήμου Ορεστιάδας και της ΕΟΠΕ, δημοσιογράφους, γονείς που θα συνοδεύουν ανήλικα παιδιά με ονομαστική προσωπική πρόσκληση και 30 άτομα από κάθε ομάδα για τις θέσεις των VIP, με ονομαστική προσωπική πρόσκληση. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρμόδιοι φορείς και κυρίως η αστυνομία εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην αρχική πρόταση της Ομοσπονδίας για να δοθούν (με προϋποθέσεις) 600 ονομαστικά εισιτήρια σε φίλους των δύο ομάδων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...