Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Premier League: Επιστροφή στην κορυφή για Σίτι

160
Image via Wikipedia
Με το διπλό από το Βίλα Παρκ έφυγε η Μάντσεστερ Σίτι (0-1), επιστρέφοντας έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League.

Η νίκη της Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ το Σάββατο είχε επιτρέψει στους «διαβόλους» να σκαρφαλώσουν στο… ρετιρέ, αλλά μια μέρα αργότερα η Σίτι θα έπαιρνε ξανά το προβάδισμα στην κούρσα του τίτλου.

Παρόλα αυτά, μόνο εύκολα δεν τα κατάφερε, καθώς η γηπεδούχος Αστον Βίλα πάλεψε σκληρά χρειάστηκε το γκολ του Λέσκοτ στο 63' για να λυγίσει.

Με το σαρωτικό 1-5 πέρασε από το «Μολινό» η Γουέστ Μπρόμιτς, αφήνοντας της Γουλβς να παλεύει στην επικίνδυνη ζώνη.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 34' με τον μεγάλο πρωταγωνιστή τους στην αναμέτρηση, τον Οντεμβίγκι, αλλά στην εκπνοή του πρώτου μέρους ο Φλέτσερ έφερε το ματς στα ίσια για τους γηπεδούχους.

Η ισοφάριση αναπτέρωσε τις ελπίδες των «λύκων» για τη νίκη, όμως το δεύτερο ημίχρονο θα αποδεικνυόταν εφιαλτικό γι' αυτούς.

Στο 64' ο Όλσον έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Γουέστ Μπρομ και στο 77' ο Οντεμβίγκι διεύρυνε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων. Ο Αντριους στο 85' θα έκανε το 4-1, για να έρθει στο τρία λεπτά αργότερα ο Οντεμβίγκι να ολοκληρώσει τον θρίαμβο της ομάδας του κάνοντας χατ-τρικ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...