Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωσε Γιαταμπαρέ ο Ολυμπιακός

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Στα ερυθρόλευκα και επίσημα ντύθηκε ο Σαμπού Γιαταμπαρέ, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός το μεσημέρι της Κυριακής (1/9).

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή από το Μάλι, Σαμπού Γιαταμπαρέ."

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γιαταμπαρέ σημείωσε: "Η έλευση μου σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ, όπως ο Ολυμπιακός, είναι μία σπουδαία εξέλιξη για την καριέρα μου και για αυτό είμαι χαρούμενος".

Οπως γίνεται αντιληπτό από την ανακοίνωση ο Ολυμπιακός δεν γνωστοποίησε τα χρόνια του συμβολαίου του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο αφρικανός πολυσύνθετος μέσος υπέγραψε τετραετές.

Σε ότι αφορά την μεταγραφή του, η Μπαστιά ανακοίνωσε πως ο Ολυμπιακός τον απέκτησε με το ποσό των 2,2 εκ. ευρώ.

Με το διπλό μεταγραφικό χτύπημα (Εντινγκά και Γιαταμπαρέ) συμπληρώθηκε το γαλλικό καρέ (Μετζανί και Μπονγκ οι άλλου δύο), αποτέλεσμα των κινήσεων των Ισά-Καρεμπέ, ενω πλέον φαίνεται πως οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την ενίσχυσή τους.

Ανοιχτές παραμένουν οι υποθέσεις των Φετφατζίδη, Χολέμπας και Μασάντο, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα έχουν ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο το βράδυ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...