Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Ιππασία: Οκτώ μετάλλια στο βαλκανικό της Κωνσταντινούπολης

Η φωτό από το horseriders.gr

Τρία χρυσά, τέσσερα ασημένια και δύο χάλκινα, ήταν ο θετικός απολογισμός της Ελληνικής ομάδας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων, που ολοκληρώθηκε στο Kemer Golf Club της Κωνσταντινούπολης.


Στην κατηγορία εφήβων η Ελλάδα πέτυχε το απόλυτο κερδίζοντας δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλια. Στο ομαδικό αγώνισμα η χώρα μας ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου χάρη στα τέσσερα κορίτσια της, Ιόλη Μυτιληναίου με τον Ascot (ΦΩΤΟ), Μαρίνα Θεοφανοπούλου με τον Oscar du Peron, Στεφανία Χεινοπώρου με την Championess και Άννα Παπαγεωργίου με τον Waikiki συγκεντρώνοντας στους δύο γύρους 8 βαθμούς. Στην 2η θέση ήταν η Τουρκία και στην 3η θέση η Ρουμανία.

Στο ατομικό αγώνισμα χρυσή Βαλκανιονίκης για δεύτερη συνεχή χρονιά αναδείχθηκε η Πρωταθλήτρια Εφήβων, Ιόλη Μυτιληναίου με τον Ascot με 4 βαθμούς στους τέσσερις γύρους, ενώ χάλκινη Βαλκανιονίκης αναδείχθηκε η Μαρίνα Θεοφανοπούλου με τον Oscar du Peron.

Στην κατηγορία παίδων η Ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τους Άννα Δανάλη με το Lili Marlen, Ανδρέα Βαρδινογιάννη με τον Litium, Πάολα Μαρτίνη με τον Cobbydor και Κωνσταντίνο Παπαθανασίου με τον Quatuor des Bordes κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με 4 βαθμούς και καλύτερο χρόνο, 217,05 από την τρίτη Κροατία, που επίσης είχε 4 βαθμούς ποινής.
Στο ατομικό αγώνισμα το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε η Πάολα Μαρτίνη με τον Cobbydor. Βαλκανιονίκης ήταν ο Τούρκος Emir Kocak με την Florentine.

Στην κατηγορία αμαζόνων άλλο ένα ασημένιο μετάλλιο πρόσθεσε η Ελλάδα στη συλλογή της χάρη στην ομάδα μας με τις Μιλένα Παππά με την Chelsea 43, Μελίσσα Βαρδινογιάννη με τον Cuincy, Ελένη Θωμαίδου με τον Comeet και Μαρία Παπουρδάνου με τον Colour Line. Η Ελληνική ομάδα συγκέντρωσε στους δύο γύρους 15 βαθμούς, ενώ Βαλκανιονίκης ήταν η ομάδα της Κροατίας και στην 3η θέση η ομάδα της Τουρκίας. Στο ατομικό αγώνισμα καλύτερη από Ελληνικής πλευράς, στην 4η θέση, ήταν η Μαριάννα Μαρινοπούλου με την Rarcona (που πήρε μέρος μόνο στο ατομικό) με 12,72 βαθμούς στους τέσσερις γύρους, ενώ στην 5η θέση ήταν η Μαρίνα Παπουρδάνου με τον Colour Line με 17,08 βαθμούς.

Στην κατηγορία ενηλίκων, οι τέσσερις ιππείς μας Μόνικα Μαρτίνη με την Cleopatra, Γρηγόρης Βόγλης με την Quetcha de Chenee, Στέλιος Σταυρουλάκης με τον Alerion 2 και Δημήτρης Νάτσης με τον Cartago συγκεντρώνοντας 40 βαθμούς αναδείχθηκαν ασημένιοι Βαλκανιονίκες. Οι Τούρκοι με 28 βαθμούς πήραν το χρυσό μετάλλιο και οι Βούλγαροι το ασημένιο μετάλλιο. Από Ελληνικής πλευράς η Μόνικα Μαρτίνη και η Cleopatra έχασαν για πολύ λίγο το χάλκινο μετάλλιο στο ατομικό και κατέλαβαν τελικά την 4η θέση με 20,10 βαθμούς. Βαλκανιονίκης αναδείχθηκε ο Husnu Dinc με την Chiara με 9,98 βαθμούς.

Στην κατηγορία των νέων ίππων το χρυσό μετάλλιο κέρδισε η Αθανασία Χατζηπρίμου με τον Samos με συνολικά 8 βαθμούς στους τρεις γύρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...