Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ολυμπιακός: Γενέθλια στο Καρπενήσι

Τις θερμότερες ευχές του στον Ανδρέα Γκατζούλη, ο οποίος έχει σήμερα (07/09) τα γενέθλιά του, απέστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός.


Ο γυμναστής των Πειραιωτών βρίσκεται στο Καρπενήσι μαζί με το Γιώργο Μπατρτζώκα και τους παίκτες του, που πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύσσωμη η ομάδα του ευχήθηκε, κατ’ ιδίαν, τα χρόνια πολλά ενώ το ίδιο έγινε και δημόσια, μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.
«Ο γυμναστής της ομάδας μας, Ανδρέας Γκατζούλης, έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Του ευχόμαστε χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και ό,τι άλλο επιθυμεί» , ήταν το μήνυμα που αναρτήθηκε στο Facebook από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Στην Αθήνα ο Μάντζαρης


Τράβηγμα υπέστη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, στο Καρπενήσι, ο Αντώνης Μάντζαρης και αποχώρησε.

Ο 26άχρονος γκαρντ, που συμμετείχε στις προπονήσεις στο βασικό στάδιο προετοιμασίας των Πειραιωτών που βρίσκεται σε εξέλιξη στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, αναχώρησε σήμερα (07/09) για την Αθήνα, ώστε να αποθεραπευτεί. Παίκτες και τεχνική ηγεσία γυμνάστηκαν το πρωί κανονικά, το απόγευμα όμως θα έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν τις… μπαταρίες τους, καθώς έχει προγραμματιστεί ρεπό από το Γιώργο Μπαρτζώκα. Δεν αποκλείεται να πάνε και βόλτα στην ευρύτερη περιοχή, ανανεώνοντας τις εικόνες τους που τις τελευταίες ημέρες επικεντρώνονται στην αίθουσα με τα βάρη και το παρκέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...