Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Συνεχίζεται η δίκη του Μ. Ψωμιάδη για τα στημένα


Συνεχίζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη με την υπόθεση «στημένων παιχνιδιών» με πρωταγωνιστή τον Μάκη Ψωμιάδη.

Ως βασικός μάρτυρας στη δίκη καταθέτει ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας ο οποίος αναφερόμενος στον κατηγορούμενο τόνισε ότι είναι παιδικός φίλος του και πετυχημένος επιχειρηματίας.

«Είναι παιδικός μου φίλος, τον ήξερα από μικρό παιδί. Είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, αλλά από ένα σημείο και μετά δεν ξέρω τη διαδρομή του. Ξέρω μόνο ότι έχει εξαιρετική οικογένεια, ότι είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων και ότι στενή σχέση με την εκκλησία. Είναι ένας άνθρωπος που ποτέ δεν θα μπορούσες να δεχτείς πως στήνει παιχνίδια».

Αναφερόμενος στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο κ. Κούγιας είπε: « Είναι βέβαιο ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση που υφίσταται ακόμη. Μην περιμένετε να σας πουν τίποτα το 90 τοις εκατό των μαρτύρων γιατί εμπλέκονται. Ήταν πρωταγωνιστές και θα έπρεπε να είναι κατηγορούμενοι».

«Τεροβίτσας και Πιλάβιος έπρεπε να είναι κατηγορούμενοι»

«Από τη στιγμή που μπήκε το νόμιμο και παράνομο στοίχημα στο ποδόσφαιρο εισήλθαν στο χώρο πολλοί κακοποιοί. Υπάρχει ατελείωτο χρήμα. Γίνονται εκβιασμοί απειλές και ακραίες παρανομές. Ο Μπέος και ο Τσακογιάννης είχαν διαμορφώσει μια κατάσταση και ο Πιλάβιος δεν κατάλαβε πού μπήκε. Για την ακρίβεια ο Πιλάβιος ήταν το... σφαχτό»!

Με σκληρά λόγια αναφέρθηκε στον διαιτητή κ. Σιδηρόπουλο, αποκαλώντας τον «βρώμικο διαιτητή» προσθέτοντας πως «είναι έτοιμος να κάνει το οποιοδήποτε έγκλημα. Το ίδιο και ο Τσινιάρης».
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...