Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Κάντο όπως ο… Κασίγιας!

Ήταν να μην γίνει η αρχή με τα δημόσια φιλιά...


Τη σκυτάλη από τον Ίκερ Κασίγιας στα φιλιά on air πήρε ο καλύτερος παίκτης του Μουντιάλ, o Ουρουγουανός Ντιέγκο Φορλάν, ο οποίος φίλησε στο τέλος εκπομπής -στην οποία ήταν καλεσμένος- την αγαπημένη του.

Ο Ίκερ Κασίγιας φαίνεται πως άνοιξε το δρόμο μετά την κίνηση του να φιλήσει on camera τη δημοσιογράφο και σύντροφό του Σάρα Καρμπονέρο στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής. Ο Ντιέγκο Φορλάν ζήλεψε και -όντας καλεσμένος σε εκπομπή μαγειρικής την οποία συμπαρουσίαζε το μοντέλο από την Αργεντινή και κοπέλα του, Ζάιρα Νάρα- χάρισε ένα καυτό φιλί στην αγαπημένη του μπροστά στην κάμερα!

Αν και αμήχανος σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής, ο Ντιέγκο Φορλάν συγκρατήθηκε στις επίμονες ερωτήσεις του παρουσιαστή της εκπομπής, Μαριάννο Λούντιτσα, για να ομολογήσει εάν ισχύει ο δεσμός τους και να αποκαλύψουν λεπτομέρειες αλλά όπως φάνηκε δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον έρωτα για την αγαπημένη του.

Έτσι λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, ο πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ χάρισε στο 22χρονο μοντέλο ένα καυτό φιλί το οποίο, όπως και στην περίπτωση του Κασίγιας, έκανε το γύρο του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...