Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ντελ Μπόσκε: «Δεν είμαστε φαβορί»

Ο προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, αποποιείται τον τίτλο του φαβορί, λίγες ώρες μετά την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δηλώνει ότι θα παρατάξει τους φούριας ρόχας χωρίς σημεντικές αλλαγές στη μεγάλη αναμέτρηση με την Ολλανδία.

«Να μην μιλάμε καλύτερα για φαβορί. Η Ολλανδία είχε μια εξαιρετική πορεία στο Mundial. Και μόνο το γεγονός ότι απέκλεισε την Βραζιλία αποδεικνύει ότι δεν είναι δυνατόν να θεωρείται εύκολος αντίπαλος» τονίζει σε συνέντευξή του στην El Pais.

Σε ερώτηση αναγνώστη για το πώς πρέπει να παίξει η Ισπανία για να κερδίσει τον τελικό, ο Ντελ Μπόσκε απάντησε: «Το κλειδί είναι να συνεχίσουμε με το δικό μας στυλ παιχνιδιού, την καλή μας οργάνωση και από εκεί και πέρα η ποιότητα των παικτών θα είναι αποφασιστική. Αν παίξουμε όπως παίξαμε απέναντι στην Πορτογαλία και τη Γερμανία, θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα».

Για το κατά πόσο η ισπανική αποστολή πίστευε ότι θα φτάσει στον τελικό, ο προπονητής ομολογεί ότι «υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Αλλά ξέραμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο».

Όσο για το τι σκέφτηκε τη στιγμή που ο διαιτητής του αγώνα με την Γερμανία σφύριξε για τελευταία φορά, ο Ντελ Μπόσκε αναφέρεται στην οικογένειά του. «Σκέφτηκα τους δικούς μου ανθρώπους που αγωνιούσαν στη Μαδρίτη».

Για την πιθανή 11άδα του τελικού, ο προπονητής της Εθνικής Ισπανίας δηλώνει ότι δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...