Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ποιόν απείλησε να σκοτώσει ο Ronaldo;

Του άντρα του πολλά βαρύ μην του μιλάτε το πρωί κι αν ο άντρας αυτός είναι ο Ronaldo, τότε... μην βγάλετε κιχ γιατί μπορεί να σας σκοτώσει! Ευθέως απείλησε έναν δημοσιογράφο ο άσος της μπάλας, που μάλλον δεν άντεξε τις ερωτήσεις...

«Κάποια μέρα θα σε σκοτώσω», είπε ο Ronaldo στον δημοσιογράφο, ο οποίος τον ρώτησε για την μητέρα του παιδιού που έφερε στον κόσμο.

Πολύ ευερέθιστος μας βγήκε ο πατερούλης, που σιγά την ερώτηση «παγίδα» που του ζήτησαν να απαντήσει!

Αλλά και ο δημοσιογράφος, όμως δεν έμεινε μουγκός... «κι εσένα κάποιος θα σου σπάσει τα πόδια με ένα άσχημο τάκλιν. Μπορεί να είναι ο Ρούνεϊ. Ποτέ δεν ξέρεις», του είπε.

Στο μεταξύ, τα σενάρια γύρω από την μητέρα του παιδιού του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή πυκνώνουν, αφού ουδείς γνωρίζει ποιά είναι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Sun», πρόκειται για ένα «party girl» που γνώρισε ο 25χρονος το περασμένο καλοκαίρι στο Σαν Ντιέγκο.

Μάλιστα, σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα, ο Ρονάλντο έδωσε στην κοπέλα περί τα 9,5 εκατομμύρια ευρώ, όσα δηλαδή «καθαρίζει» σε ένα χρόνο από την Ρεάλ, προκειμένου να μην μιλήσει ποτέ, ενώ θα μπορεί να επισκέπτεται το παιδί -που ζει με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή στο Αλγκάρβε- μέχρι κάποια ηλικία.
 
Δείτε τις απειλές του Ρονάλντο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...