Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ξανά εκτός αποστολής ο Μήτρογλου

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι του Ολυμπιακού ο Κώστας Μήτρογλου έμεινε εκτός αποστολής. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν συμπεριέλαβε τον 22χρονο επιθετικό στην αποστολή για το σαββατιάτικο ματς με την Skoda Ξάνθη στα «Πηγάδια» (19:30, ΝΕΤ).

Ο διεθνής φορ, ο οποίος έπαιξε και στους δύο αγώνες της Εθνικής κόντρα στη Λετονία και το Ισραήλ, δεν συγκαταλέγεται στις επιλογές του Ισπανού προπονητή, παρά το γεγονός ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Ο Βαλβέρδε είχε αφήσει τον Μήτρογλου εκτός αποστολής και στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Καραϊσκάκη και μάλιστα τότε είχε αντιδράσει, όταν πληροφορήθηκε ότι έμεινε εκτός ομάδας.

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» φέρεται να εκτιμάει ότι η αγωνιστική κατάσταση του Μήτρογλου δεν είναι σε υψηλό επίπεδο και προτιμάει τους Μιραλάς και Πάντελιτς που στην παρούσα φάση είναι φορμαρισμένοι.

Στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για την αναμέτρηση με την Skoda Ξάνθη συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος ο Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν μονίμως εκτός 18αδας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό,, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Νέμεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...