Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Επεισόδια με χούλιγκανς στην Ηγουμενίτσα

Νέο Λιμάνι 1Image via WikipediaΕπεισόδια σημειώθηκαν, χθες το βράδυ, μεταξύ οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας, που επέβαιναν στο πλοίο «OLYMPIC CHAMPION», και οπαδών άλλης ομάδας που περίμεναν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, να επιβιβαστούν στο ίδιο πλοίο με προορισμό την Ιταλία.

Οι οπαδοί έριχναν αντικείμενα μεταξύ τους, παρεμποδίζοντας ταυτόχρονα την ομαλή αποεπιβίβαση και φορτοεκφόρτωση του πλοίου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο μέλη του πληρώματος και ένας επιβάτης.

Από τη Λιμενική Αρχή και για λόγους ασφαλείας συνεστήθη στον πλοίαρχο του «OLYMPIC CHAMPION» να απομακρυνθεί για λίγο από το λιμάνι και να περιμένει να καταπλεύσει το «CRUISE OLYMPIA», σημαίας Ιταλίας, που εκτελούσε το ίδιο δρομολόγιο.

Όταν κατέπλευσε στην Ηγουμενίτσα το «CRUISE OLYMPIA», παρέλαβε τους οπαδούς, που περίμεναν στο λιμάνι και απέπλευσε κανονικά για την Ιταλία με συνολικά 389 επιβάτες.

Στη συνέχεια το «OLYMPIC CHAMPION» επανακατέπλευσε στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας αποεπιβίβασε και φορτοεκφόρτωσε ομαλά και απέπλευσε στη μία σήμερα τα ξημερώματα με 344 επιβάτες για Ιταλία.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...