Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΑΕΛ: Τέλος ο Αντερσεν, έρχεται ο Κωστένογλου

LARISSA ΛΑΡΙΣΑ logoImage via WikipediaΑλλος ένας προπονητής της ΑΕΛ έγινε θύμα της κακής αγωνιστικής της κατάστασης. Ο Γιορν Αντερσεν αποτελεί και επισήμως πλέον παρελθόν από τον πάγκο του θεσσαλικού συλλόγου, ενώ ως αντικαταστάτης του προκρίνεται ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο Νορβηγός τεχνικός πρόλαβε να οδηγήσει τη Λάρισα μόλις σε τρια παιχνίδια με Ολυμπιακό, Ατρόμητο και Καβάλα. Και στις τρεις αυτές αναμετρήσεις γνώρισε την ήττα, αποτελέσματα που την έσπρωξαν στον πάτο της βαθμολογίας, πέντε πόντους κάτω από τους προτελευταίους Πανιώνιο και Πανσερραϊκό (και μάλιστα με παιχνίδι περισσότερο).

Παρόλα αυτά, η απόφαση για την απομάκρυνση του Αντερσεν λήφθηκε με τη λογική ότι δεν προλαβαίνει να αλλάξει την κατάσταση στο κρίσιμο αυτό σημείο που βρίσκεται η ΑΕΛ, καθώς δεν γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα.

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιορν Αντερσεν. Δυστυχώς, η αναμφισβήτητη ποδοσφαιρική του γνώση δεν ήταν στην παρούσα συγκυρία το πλέον απαραίτητο στοιχείο για την ομάδα μας, η οποία έχει ανάγκη από έναν προπονητή γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου του κάμπου.

Έρχεται ο Κωστένογλου

Την δύσκολη αποστολή να σώσει την ΑΕΛ από το χείλος του υποβιβασμού θα αναλάβει, όπως όλα δείχνουν, ο Νίκος Κωστένογλου.

Ο 40χρονος Έλληνας τεχνικός φέρεται να συμφώνησε σε όλα με τον Κώστα Πηλαδάκη και αναμένεται να μεταβεί άμεσα στη Λάρισα για να πιάσει δουλειά.

Πρώτη επιλογή του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ ήταν ο Γιώργος Παράσχος, όμως όταν του έγινε σχετική πρόταση, δίστασε να την αποδεχθεί και γι' αυτό ακολούθως ο Πηλαδάκης στράφηκε στον Κωστένογλου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...