Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

2 BINTEO: O ΑΡΗΣ στο 93' έχασε τη νίκη...

Αρης πέτυχε το πρώτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει και την πρώτη του νίκη. Ο Σανκαρέ στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, άνοιξε το σκορ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αλλά ο Μπούντιμιρ έκανε το 1-1 για τον Εργοτέλη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Το ματς ξεκίνησε υπό βροχή και ο ρυθμός δεν ήταν καλός. Ο Αρης με πιο επιθετικό σχήμα στην 11άδα του και τον Φατί σε ρόλο σέντερ φορ (!), είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα δέκα λεπτά, αλλά επί της ουσίας δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία μπροστά από την εστία του Πίρσον.

Ο Εργοτέλης πίεσε με κάποια κόρνερ, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα και ο Αρης ήταν αυτός που πανηγύρισε στο τέλος του ημιχρόνου. Από μία ακόμη στημένη φάση και με άρωμα... Βόλου οι θεσσαλονικείς άνοιξαν το σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Ουμπίντες εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Σανκαρέ βρέθηκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή και στο ντεμπούτο του με τους κίτρινους έκανε εύκολα το 1-0.


Ο Αρης έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να κλειδώσει τη νίκη και ο Εργοτέλης έμεινε ζωντανός στο ματς. Ωστόσο, οι κρητικοί είχαν πρόβλημα στο να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από την εστία του Βελλίδη. Ο Αρης αμυνόταν σωστά και παράλληλα δεν κλείστηκε στα καρέ του, συνέχισε να παίζει αρκετά επιθετικά και δεν έδωσε χώρους στους γηπεδούχους.

Στα τελευταία δέκα λεπτά, όμως κι ενώ ο Εργοτέλης έμεινε με 10 πόντους, οι παίκτες του Αρη οπισθοχώρησαν και οι γηπεδούχοι αύξησαν σημαντικά την πίεσή τους.

Οι κρητικοί έχασαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν το ματς, αλλά δεν τα κατάφεραν. Η τέταρτη, όμως, ευκαιρία τους στις καθυστερήσεις του αγώνα ήταν και η... φαρμακερή. Ο Λεάλ έβγαλε μία γλυκιά σέντρα και ο Μπούντιμιρ δεν έχασε την ευκαιρία να γράψει το τελικό 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...