Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ο αναγεννημένος Λέτο!

Πέντε γκολ σε τέσσερα ματς έχει ο Αργεντινός παικταράς μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και συνεχίζει να οδηγεί τον Παναθηναϊκό στην κορυφή!

Με τα δύο τέρματα στα Πηγάδια ο Σεμπάστιαν Λέτο σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση των σκόρερ στο πρωτάθλημα, έχοντας πέντε γκολ σε τέσσερα ματς και είναι ο παίκτης που οδηγεί μέχρι στιγμής τον Παναθηναϊκό. Ο Αργεντινός, λόγω της απουσίας που προέκυψε από την αποχώρηση του Τζιμπρίλ Σισέ αλλά και τους τραυματισμούς των Τοτσέ και Ρούντολφ, έχει πάρει στις πλάτες του το θέμα γκολ και γι΄ αυτό ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στηρίζεται πάνω του.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δείχνει αναγεννημένος φέτος, αν και σε αυτό ίσως έχει παίξει ρόλο το γεγονός πως ο Πορτογάλος τεχνικός του Τριφυλλιού τον χρησιμοποιεί πιο κοντά στην περιοχή και αυτό σε συνδυασμό με την ποιότητά του δίνει περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.

Μπορεί όταν το καλοκαίρι του 2009 που ήρθε στον Παναθηναϊκό να λέγανε όλοι πως δεν μπορεί να σκοράρει, επειδή στον Ολυμπιακό είχε βάλει μόλις ένα τέρμα, αλλά από την πρώτη του «πράσινη» χρονιά έδειξε πως το έχει το γκολ στέλνοντας έξι φορές την μπάλα στα δίχτυα στη Super League.

Το πού θα σταματήσει τη φετινή σεζόν ο αριστεροπόδαρος παικαταράς κανείς δεν ξέρει, αλλά αν συνεχίσει να σκοράρει με αυτόν τον ρυθμό (1 γκολ / 2,8 τελικές προσπάθειες) τότε την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ δεν πρόκειται να τη χάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...