Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη ο πρόεδρος της Μεταμόρφωσης

"Απαράδεκτη συμπεριφορά επέδειξε με ύβρεις και ειρωνίες σε βάρος της ιστορικής ΑΕΚ ο πρόεδρος της συνοικιακής ομάδας... της Μεταμόρφωσης Κυριάκος Παναγόπουλος" αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΑΕΚ. 
 
"Ο εν λόγω κύριος- συνεχίζει_  γνωστός για τα αντιενωσίτικα αισθήματα του όταν πέρυσι δεν κατέβασε την ομάδα του να αγωνιστεί σε αγώνα του πρωταθλήματος για να βεβαιωθεί ότι θα υποβιβαζόταν η ΑΕΚ, τηλεφώνησε με απειλητικό ύφος στον προπονητή της ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ Ματθαίο Φορτούνα για να του ζητήσει τον λόγο για την χθεσινή μας ανακοίνωση.

Να θυμήσουμε ότι η ΑΕΚ διαμαρτύθηκε έντονα - με επίσημη ανακοίνωση - για τον προκλητικό αποκλεισμό της από του τουρνουά στη μνήμη του Ιωσήφ Αμανατίδη ο οποίος είχε φορέσει την φανέλα της Ένωσης και ήταν και οπαδός της ΑΕΚ.  Ο πρόεδρος της Μεταμόρφωσης πήρε χθες το βράδυ τηλέφωνο τον προπονητή της ομάδας μας κ. Φορτούνα και ειρωνεύτηκε για την παρουσία της Ένωσης στην Β' Εθνική, λέγοντας ότι στο τουρνουά θα συμμετάσχουν σοβαρές ομάδες."Δεν χρειαζόμαστε ομάδες χαμηλού επιπέδου" είπε κατά γράμμα ο κ. Παναγόπουλος ο οποίος τόλμησε μάλιστα να χαρακτηρίσει την ΑΕΚ "κωλοσωματείο" και την διοίκηση της ομάδας "αποτελούμενη από παραγοντίσκους, νεόκοπους παράγοντες και χθεσινούς..."

Υπενθυμίζουμε στον κ. Παναγόπουλο ότι είναι πρόεδρος σε μια ομάδα με βάση την Μεταμόρφωση όπου το 90% του πληθυσμού είναι Ενωσίτες... Ζητούμε άμεσα να βγει και να ζητήσει ΔΗΜΟΣΙΑ συγγνώμη από τον κόσμο και την διοίκηση της ΑΕΚ για την απρεπή συμπεριφορά του. Επίσης απαιτούμε να διορθωθεί η απαράδεκτη στάση της συγκεκριμένης ομάδας που δεν κάλεσε την ΑΕΚ σε ένα τουρνουά για τον αδικοχαμένο Ενωσίτη βολεϊμπολίστα Ιωσήφ Αμανατίδη και κάλεσε άσχετες ομάδες προκαλώντας την κοινή γνώμη, δείχνοντας παράλληλα ασέβεια στη μνήμη του ίδιου του αθλητή..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...