Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Απολογείται και... τιμωρείται ο Γέστε


Ο μέσος του Θρύλου, Φραν Γέστε, πρόκειται -όπως όλα δείχνουν- να απολογηθεί την Τετάρτη. Τι ανέφεραν στον Ολυμπιακό για το θέμα. Ο Ισπανός, όπως γράψαμε και νωρίτερα, κινδυνεύει από βαρύ πρόστιμο έως και διακοπή συμβολαίου!

Ο Φραν Γέστε, όπως φαίνεται, θα απολογηθεί την Τετάρτη για την πράξη του. Τον Ισπανό περιμένει σίγουρα μία βαριά χρηματική καμπάνα και ίσως κάτι περισσότερο... Υπάρχει δηλαδή η πιθανότητα να του επιβληθεί ακόμα και διακοπή συμβολαίου.

Ο Γέστε μίλησε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε του ζητήθηκαν εξηγήσεις για ότι έκανε, με τον Ισπανό να επισημαίνει ότι η επέμβαση ήταν η καλύτερη δυνατή λύση για τον ίδιο. Από το λιμάνι τόνιζαν το βράδυ της Τρίτης για το ζήτημα αυτό πως «ο Γέστε έχει κληθεί σε απολογία και θα κριθεί ανάλογα με τα όσα θα ισχυριστεί. Δεν υπάρχει κάτι άλλο ακόμα...».

Τα είπε με το ιατρικό τιμ

Ο Βάσκος είχε την ευκαιρία να τα πει και με το ιατρικό τιμ της ομάδας, το οποίο βρέθηκε στου Ρέντη. Μπορεί να... περιμεναν τον ιατρικό φάκελο από την Ισπανία, κάτι άλλωστε που είχε διαβεβαιώσει και ο Μίκελ Σάντσεθ, ωστόσο ο Γέστε αρκέστηκε να μιλήσει για την επέμβαση. Τα απαραίτητα ιατρικά στοιχεία έμειναν στην... Βιτόρια, εκεί όπως έγινε η αρθροσκόπηση και πλέον η υπόθεση γίνεται ακόμα πιο... περίεργη, αφού οι γιατροί δεν μπορούν να πουν με ακρίβεια τον χρόνο επιστροφής. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για 2-3 εβδομάδες, αλλά χωρίς... dvd δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση.

Ο Βάσκος όπως είχε... προβληματίσει τους Σαουδάραβες με τη στάση του, έτσι συνεχίζει και στον Πειραιά, η στάση του μόνο... αντιεπαγγελματική κρίνεται και η θέση του χειροτερεύει. Βέβαια, ρόλο στην τιμωρία του θα παίξει και η τοποθέτηση του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος πιστεύει στον Γέστε και τον υπολογίζει για τα δύσκολα ματς που ακολουθούν.

Συμπερασματικά, η επέμβαση μπορούσε να αποφευχθεί, οι τρεις μαγνητικές ήταν καθαρές, ο Ισπανός γιατρός δεν βρήκε κάτι ανησυχητικό (παρά μόνο μια εκφύλιση), ωστόσο η επιμονή του Γέστε, έφερε την αρθροσκόπηση και η αντιεπαγγελματική του στάση την... τρικυμία.

Πηγή: www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...