Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

"Αφεντικό" της Κρήτης ο ΟΦΗ

logoImage via Wikipedia Ο ΟΦΗ ήταν ο νικητής του «ντέρμπι του Ηρακλείου», με 1-0 επί του Εργοτέλη για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 30' ο Σίσιτς, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των γηπεδούχων.

    Στην αρχή του αγώνα και για ένα 20λεπτο, ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος, ενώ με το ξεκίνημα έχασε και σημαντική ευκαιρία, όταν στο 2' και σε φάουλ του Φραγκουλάκη, η κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ο ΟΦΗ «απάντησε» με σουτ του Σουμπίνιο στο 19', που απέκρουσε με δυσκολία ο Πϊρσον. Στη συνέχεια η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 30' έφτασε στο γκολ, που αμφισβήτησαν ως οφ σάιντ οι φιλοξενούμενοι. Ο Παπουλής έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Σουμπίνιο έδωσε κεφαλιά-πάσα στον αμαρκάριστο Σίσιτς, που από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα.

    Στο β' ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν με στόχο τη νίκη, αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν ήταν πολλές. Στο 54' ο Εργοτέλης απείλησε με κεφαλιά του Χίμπλινγκερ, που πέρασε μόλις άουτ και στο 63' ο ΟΦΗ άγγιξε το γκολ, όταν σε σέντρα του Μπουλούτ και έξοδο του Πίρσον, ο Παπουλής θα γίνει αποδέκτης της μπάλας, αλλά θα τη στείλει άουτ. Στο 81' και πάλι από στημένη φάση (κόρνερ Φραγκουλάκη), ο νεοεισελθών Κατσικοκέρης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα ελάχιστα έξω, στο 85' ο Πίρσον απέκρουσε στη γωνία του το σουτ του Μάντζιου, στις καθσυτερήσεις ο Παπουλής έφτασε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Εργοτέλη, αλλά πλάσαρε άουτ και κάπως έτσι ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, με τον ΟΦΗ να παίρνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

    ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύρκος (Ηπείρου)

    ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κάλατζιτς, Κάρολ - Κουτσιανικούλης, Ολίσε, Γιοβάνοβιτς

    ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Κάρολ, Βερόν, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Μπουλούτ, Κάλατζιτς, Καμπάνταης (76' Μάντζιος), Γεωργίου, Παπουλής, Σίσιτς (71' Χ. Λόπεθ), Σουμπίνιο (90' Σόουζα).

    ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Σασιασβίλι, Γιοβάνοβιτς, Βίσιο, Χίμπλινγκερ, Μπέτο (59' Ολίσε), Τζούνιορ (80' Κυριακίδης), Φραγκουλάκης, Ρομάνο, Μπούντιμιρ, Κουτσιανικούλης (77' Κατσικοκέρης).* Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Αργύρη Μπουρδαμή, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...