Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Ολυμπιακός: Ανοιχτό το θέμα του Σηφάκη

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν να κοιτάζουν τον Μιχάλη Σηφάκη για την θέση του γκολκίπερ με τον διεθνή παίκτη να σκέφτεται πιο εντατικά το ποδοσφαιρικό μέλλον του, από τον Ιανουάριο και μετά.

Ο Σηφάκης αποτελεί ένα από τα ονόματα των γκολκίπερ που εξετάζουν σοβαρά στον Ολυμπιακό. Βέβαια προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από την μεριά του Θρύλου, αν και η περίπτωσή του συγκεντρώνει πολλά «συν» (Ελληνας κλπ.).

Όσο για τον ίδιο τον παίκτη -του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2012 με τον Αρη- θα αρχίσει να σκέφεται πιο εντατικά το ποδοσφαιρικό του μέλλον από τον Ιανουάριο και μετά, περίοδος κατά την οποία τού επιτρέπεται να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με όποια ομάδα τον προσεγγίσει. Μάλιστα, στο μυαλό του υπάρχει έντονα η προοπτική του εξωτερικού.

Από την άλλη, όμως, θα ήθελε να αποδείξει την αξία του κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Μίας ομάδας στην οποία έχει παίξει και ξέρει πολύ καλά το βάρος της φανέλας. Ας μην ξεχνάμε πως δεν του δόθηκαν στο λιμάνι οι ανάλογες ευκαιρίες, κάτι που δεν λησμονεί ο ίδιος. Μοιραία το συγκεκριμένο θέμα παραμένει όχι ανοιχτό, αλλά ορθάνοιχτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...