Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Premier League: Συνεχίζει να ανεβαίνει η Τσέλσι

Σε απόσταση αναπνοής από την τέταρτη Αρσεναλ βρίσκεται η Τσέλσι μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Γουίγκαν.

Οι «μπλε» απέχουν πλέον μόλις δυο πόντους από τους «κανονιέρηδες» και απειλούν να τους κλέψουν το εισιτήριο για το Champions League της νέας σεζόν. Βέβαια, το συγκρότημα του Αρσέν Βενγκέρ μετράει ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς αύριο, Κυριακή, αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι.

Κόντρα στη Γουίγκαν στο Στάμφορντ Μπριζτ, πάντως, η Τσέλσι κάθε άλλο παρά εύκολο απόγευμα είχε. Οι Λονδρέζοι μπορεί να προηγήθηκαν με τον Ιβάνοβιτς στο 61', αλλά ο Ντιαμέ έφερε το ματς στα ίσια για τους φιλοξενούμενους στο 82'. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και με τον Μάτα στις καθυστερήσεις πήραν τη νίκη.

Αν η Τσέλσι έχει βρει το ρυθμό της μετά την αποχώρηση του Αντρές Βίλας-Μπόας, η Λίβερπουλ με τον Κένι Νταλγκλίς στον πάγκο της από το ξεκίνημα της σεζόν συνεχίζει να προβληματίζει. Οι «ρεντς» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Αστον Βίλα στο Ανφιλντ και παραμένουν χωρίς νίκη το τελευταίο δίμηνο. Ο Χερντ στο 10' άνοιξε το σκορ για τους «χωριάτες», για να έρθει ο Σουάρες στο 82' να διασώσει τον βαθμό για τους γηπεδούχους.

Δυο σημαντικούς βαθμούς απώλεσε και η Τότεναμ στην προσπάθειά της να εδραιωθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Τα «σπιρούνια» έμειναν στην «λευκή» ισοπαλία με τη Σάντερλαντ εκτός έδρας.

Στα υπόλοιπα ματς, η Φούλαμ σάρωσε με 3-0 εκτός έδρας τη Μπόλτον, με το ίδιο σκορ αλλά εντός έδρας επιβλήθηκε η Γουεστ Μπρομ της Μπλάκμπερν, ενώ τέλος ισόπαλες με 2-2 αναδείχθηκαν Νόριτς και Έβερτον.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...