Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Εθνική: Μπήκε ο Παπασταθόπουλος στην 11αδα

Ευχάριστα τα νέα για τον Φερνάντο Σάντος, με τον Πορτογάλο να βλέπει τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να μπαίνει στο πρόγραμμα και να θέτει υποψηφιότητα για την ενδεκάδα στο φιλικό με την Αυστρία.

Με  προπόνηση ολοκληρώθηκε η εντός συνόρων προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του φιλικού της Τετάρτης με την Αυστρία. Τα ευχάριστα νέα για τον Φερνάντο Σάντος, που δεν ήταν λίγες οι φορές που έβαλε τις φωνές στους παίκτες του, ήρθαν από πλευράς του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

 Ο κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ που δεν προπονήθηκε το πρωί, ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα το απόγευμα και έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του έμπειρου προπονητή.

Ο Πορτογάλος έδειξε ενδεκάδα στο οικογενειακό δίτερμα που ακολούθησε τις ασκήσεις τακτικής, ξεκινώντας τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, τους Σιόβα και Μανωλά στο κέντρο της άμυνας, τον Τοροσίδη δεξιά και τον Χολέμπας αριστερά. Οι Κατσουράνης, Ταχτσίδης και Μανιάτης ήταν στο χώρο του κέντρου και την τριάδα της επίθεσης αποτέλεσαν οι Μήτρογλου στην κορυφή, έχοντας αριστερά τον Χριστοδουλόπουλο και δεξιά τον Κονέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...