Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ιατρικές μελέτες «ψηλώνουν» τον Αντετοκούνμπο μέχρι τα 2,13μ.!

Ήδη, σύμφωνα με Αμερικανούς γιατρούς, ο Έλληνας γκαρντ των Μπακς έφτασε από τα 2,08μ. στα 2,10μ.!


Προερχόμενος από την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στο NBA, στη νίκη των Μπακς επί των Σέλτικς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκεντρώνει πάνω του όχι μόνο τα βλέμματα των φιλάθλων στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αλλά ακόμα και των... γιατρών!


Σύμφωνα λοιπόν με τις εκτιμήσεις Αμερικανών γιατρών, που παρακολουθούν από κοντά τη φυσική εξέλιξη του Έλληνα διεθνή με τις «μικρές» εθνικές ομάδες, ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς έφτασε ήδη, κατά την παραμονή στην Αμερική, από τα 2,08μ. στα 2,10μ., με προοπτική να φτάσει μέχρι και τα 2,13μ.!

Σε ηλικία μόλις 18 ετών, ο νεαρός γκαρντ είναι λογικό να... ψηλώνει ακόμα και οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά του, είναι τεράστιες.

Ξέχωρα από το ταλέντο και τα αθλητικά του προσόντα, ο πρώην παίκτης του Φιλαθλητικού χαρακτηρίζεται ήδη από τους ειδικούς ως ο επόμενος Κέβιν Ντουράντ ή, έστω, ως ο «διάδοχος» του Γάλλου NBAερ, Νικολά Μπατούμ.

Εάν όμως φτάσει στα 2,13μ., τότε δεν αποκλείει κανείς ακόμα και το... τρελό, μέχρι πρότινος, σενάριο, ο Αντετοκούνμπο να αγωνίζεται σε σχήματα που θα τον χρησιμοποιούν στη θέση «5».

Σε μια τέτοια περίπτωση, βέβαια, τα σενάρια μετακόμισής του σε μια ομάδα πολύ καλύτερη από τους Μιλγουόκι Μπακς, αναμένεται να «οργιάσουν»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...