Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ο Σαβιόλα θέλει αντίπαλο του Ολυμπιακού τη Μπαρτσελόνα στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ

Στον αργεντινό σταρ του Ολυμπιακού Χαβιέρ Σαβιόλα αρέσει η ιδέα να κληρωθεί ο Ολυμπιακός με τη Μπαρτσελόνα στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ! 


«Θα ήθελα πάρα πολύ στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ ζευγάρι Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα. Θα έβλεπα παλιούς φίλους και θα είχα την ευκαιρία να βρεθώ σε παλιά και γνώριμα μέρη», τόνισε ο Σαβιόλα ο οποίος βραβεύτηκε από τους φίλους της Ελληνικής Λέσχης της Μπαρτσελόνα την Τρίτη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.


Ο 32χρονος αργεντινός επιθετικός του Ολυμπιακού παρέλαβε πλακέτα για την προσφορά του στην Μπαρτσελόνα: «Στον κύριο Χαβιέρ Πέδρο Σαβιόλα Φερνάντες, για την προσφορά του στην Μπαρτσελόνα και γενικότερα στο ποδόσφαιρο, αλλά κυρίως το ήθος και τον χαρακτήρα του».

Οι φίλοι των Μπλαουγκράνα έδωσαν στον Σαβιόλα ανθοδέσμη με εννέα γαρύφαλλα-ο αριθμός στη φανέλα του- κόκκινα, μπλε και κίτρινα. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του στο επίσημο site της Λέσχης της Μπαρτσελόνα (blaugrana.gr) τόνισε: «Η Μπάρτσα θα είναι πάντα στην καρδιά μου, γιατί ήταν η πρώτη μου ομάδα στην Ευρώπη όταν ακόμα ήμουν πιτσιρικάς και, συν τοις άλλοις, πρόκειται για έναν τεράστιο και μυθικό σύλλογο».

Για τον Λιονέλ Μέσι, ο Σαβιόλα δήλωσε: «Μου είπε ότι μάλλον επέσπευσε την αποθεραπεία και γι’ αυτό έγινε το κακό. Τώρα είναι αποφασισμένος να αποθεραπευτεί απολύτως σωστά και να επιστρέψει πανέτοιμος για να προσφέρει στην ομάδα. Στην Μπαρτσελόνα έχει διαπιστωθεί πρόβλημα φυσικής κατάστασης, όμως πιστεύω σύντομα θα φθάσει εκεί που πρέπει».

Ο Σαβιόλα διατηρεί ακόμα επαφές με παλιούς του συμπαίκτες, ένας από αυτούς είναι ο Τσάβι. Ο Αργεντινός θυμάται την εποχή που αγωνίστηκε στον μεγάλο ισπανό σύλλογο: «Η αλήθεια είναι πως εγώ συνέπεσα με τις δύσκολες μέρες ενώ τώρα όλα είναι πιο εύκολα, με τις νίκες. Αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα, απόλαυσα κάθε στιγμή. Το να παίζω στο Καμπ Νου ήταν απίστευτο. Έχω παίξει σε πολλά μεγάλα γήπεδα στην Ευρώπη και την Αργεντινή, αλλά το Καμπ Νου είναι μοναδικό».

Αναφερόμενος στην παρουσία του στον Ολυμπιακό, ο Σαβιόλα είπε στα μέλη της Ελληνικής Λέσχης της Μπάρτσα ότι «έχει διαπιστώσει πόσο μεγάλος και οργανωμένος σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός και βρήκε αυτά που ήθελε ως ποδοσφαιριστής. Διασκεδάζει το ποδόσφαιρο , περνάει εξαιρετικά και έχει θέσει υψηλούς στόχους στην Ευρώπη».

Ο Σαβιόλα ενημερώθηκε για την μεγάλη απήχηση που έχει η Μπαρτσελόνα στην Ελλάδα, τις δράσεις της Λέσχης της και τις φιλανθρωπικές ενέργειες, όπως και τα ταξίδια που οργανώνει, ενώ υπέγραψε σε δύο φανέλες: Μία της Μπάρτσα και την άλλη της εθνικής αργεντινής.

*Ο αγγλικός Τύπος αναφέρει ότι ο αμυντικός του Ολυμπιακού Κλοντ Ντιελνά (αγωνίζεται δανεικός στην Αζαξιό), βρίσκεται στο μικροσκόπιο αγγλικών ομάδων.Σύμφωνα με το Skysports ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και της Τσάμπιονσιπ παρακολουθούν εντατικά τον γάλλο αμυντικό με την προοπτική να κάνουν πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του τον Ιανουάριο ή το αργότερο το καλοκαίρι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...