Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - ΟΦΗ- Καλλονή 3-1

Με δύο γκολ του MVP Θανάση Παπάζογλου και ένα του Αρίζα Μακουκούλα, ο καλύτερος εφετινός ΟΦΗ ανέτρεψε το 0-1 της Καλλονής και νίκησε 3-1 στο "Γεντί Κουλέ". Δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία για τους Κρητικούς του Σα Πίντο. 

Είναι από τους αγώνες που η αξία του νικητή δεν μπορεί να αμφισβητηθεί σε καμία περίπτωση. Ο ΟΦΗ μπήκε από την αρχή του ματς με διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο, να πατήσει την αντίπαλη περιοχή και να σκοράρει και το έκανε παρά το γεγονός ότι δοκίμασε την ψυχρολουσία του γκολ του αντιπάλου στο 32' (Λεοζίνιο) το οποίο ήρθε κόντρα στη ροή του αγώνα.

Οι Κρητικοί συνέχισαν να πιέζουν και να αναπτύσσονται (κυρίως από δεξιά) και να φέρνουν σε δύσκολη θέση την αντίπαλη άμυνα η οποία από το πρώτο λεπτό είχε να αντιμετωπίσει μεγάλη πίεση. Ο Παπάζογλου, αφού πρώτα είχε κεφαλιά στο δοκάρι στο 32', ισοφάρισε στο 40' με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μιλιάζες και το νερό μπήκε στο αυλάκι για τους γηπεδούχους που φρόντισαν να μην κατεβάσουν το πόδι από το γκάζι.

 Με κεκτημένη ταχύτητα λοιπόν οι Κρητικοί έφτασαν στο 2-1 και πάλι με τον Παπάζογλου στο 53' και εν συνεχεία έριξαν το τέμπο αναμένοντας και την αντίδραση της Καλλονής η οποία πάντως δεν ήρθε ποτέ παρά τις αλλαγές του Μαντζουράκη (που ήρθαν πάντως καθυστερημένα). Μ' αυτό ως δεδομένο η ομάδα του Σα Πίντο πήρε και πάλι τα ηνία του αγώνα από το 75' και μετά και σκόραρε και τρίτο γκολ με τον Μακουκούλα στο 88' που έδωσε άλλη διάσταση στην απολύτως δίκαιη νίκη της.

21' Ο Παπάζογλου μπαίνει από δεξιά, σουτάρει, η μπάλα φεύγει άουτ.

32' Ο Λεοζίνιο σουτάρει δυνατά με το αριστερό εκτός περιοχής και σκοράρει για την Καλλονή.

34' Κεφαλιά του Παπάζογλου, η μπάλα στο δοκάρι από την απόκρουση του Χογκ.

40' Φάουλ του Μιλιάζες, κεφαλιά του Παπάζογλου, 1-1.

42' Σουτ του Παπάζογλου, η μπάλα άουτ.

53' Κεφαλιά πάσα του Μακρή, νέα κεφαλιά του Παπάζογλου, 2-1.

86' Σουτ του Παπάζογλου από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα άουτ.

88' Τετ-α-τετ του Μακουκούλα με τον Χογκ, 3-1 ο ΟΦΗ.
Οι συνθέσεις
ΟΦΗ: Φερνάντεζ, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης,  Μακρής, Καλαϊτζιτς, Ογιος (74' Μονιάκης), Ζε Εντουάρντο, Κουτσιανικούλης (85' Mακουκούλα), Παπάζογλου (91' Κυζιρίδης).
Καλλονή: Χογκ, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Αλβες, Φαρία, Λεοζίνιο, Γκαρσία, Μανούσος (72' Γάλας), Καζάκης (72' Περόνε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...