Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Το διπλό βάρος του Σκόρδα

Ο Λάμπρος Σκόρδας και η διοίκηση του μην χάνοντας χρόνο από τη στιγμή που πήρε το χρίσμα στη γενική συνέλευση της ΚΜΑ να αποτελέσει τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης έριξε το βάρος στο αγωνιστικό κομμάτι και στο άρθρο 99.

 
Στο αγωνιστικό κομμάτι και στο άρθρο 99 έχει ρίξει το βάρος του ο Λάμπρος Σκόρδας και η διοίκησή του μη χάνοντας χρόνο από χθες το βράδυ όταν και ανέλαβε το χρίσμα από τη γενική συνέλευση της ΚΜΑ να αποτελέσει τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ.


Κάτι που φάνηκε και στην πράξη με την παρουσία σύσσωμης της διοίκησής του στο ξενοδοχείο της αποστολής για το σημερινό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και από τα όσα είπε ο νομικός Κώστας Παπαδόπουλος.

Το θέμα του άρθρου 99 και το πώς θα πρέπει να δράσει η ΠΑΕ Άρης μη χάνοντας άλλο χρόνο απασχόλησε για πολλή ώρα και πολλούς ομιλητές κατά τη γενική συνέλευση της Τετάρτης.

Με την παρουσία της διοίκησης Σκόρδα στο τιμόνι της ΠΑΕ είναι βέβαιη και η αλλαγή ρότας στον τρόπο δράσης με την ΠΑΕ Άρης να καταθέτει νέα αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 και δεν θα κάνει έφεση. Σε μία λογική που πρότεινε ο νομικός Κώστας Παπαδόπουλος ευελπιστώντας σε ανατροπή των υπαρχόντων δεδομένων.

Αύριο Παρασκευή εξάλλου εκτός απροόπτου ο πρόεδρος της ΚΜΑ Παναγιώτης Στεφανίδης θα παραλάβει το πόρισμα από τη NEXIA μετά από νέα επαφή που θα έχει σήμερα με εκπρόσωπό της και ακολούθως θα δημοσιοποιηθεί από βδομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι για το σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς προβληματίζεται για τον Ανδρέα Ηρακλή καθώς ταλαιπωρείται από μικροτραυματισμό ο οποίος είναι πολύ πιθανό να τον αφήσει εκτός ενδεκάδας.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Διούδης με τον Τσουμάνη να επιστρέφει στη θέση του αριστερού μπακ και ως δεξί να είναι και πάλι ο νεαρός Καραγκούνης.

Στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο θα αποτελέσουνε ο Έλσνερ και ο Κύργιας ενώ μπροστά τους σε ρόλο αμυντικών χαφ οι Οικονομόπουλος και Νταμαρλής.

Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα βρίσκεται ο Τάτος, ενώ στην επίθεση αριστερά θα ξεκινήσει ο Μανιάς, δεξιά ο Σταυρόπουλος και στην κορυφή ο Αγκάνθο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...