Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Αδαμίδης: «Εξετάζουμε σοβαρά τη Ριζούπολη»

Το γεγονός ότι πλέον εξετάζεται σοβαρά από την ΠΑΕ ΑΕΚ η μετακόμιση από το ΟΑΚΑ στο γήπεδο της Ριζούπολης εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ένωσης, Σταύρος Αδαμίδης, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή.

Ο πρόεδρος της Ένωσης, παρουσία και του διοικητικού συμβούλου, Γιώργου Κωνσταντινίδη, συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή, με θέμα συζήτησης τις διαφορές που υπάρχουν με την διοίκηση του ΟΑΚΑ...

«Κάναμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον κ. Μπιτσακή και τον κ. Κάκο (γενικός γραμματέας του ΟΑΚΑ). Μιλήσαμε και συμφωνήσαμε πάνω σε κάποιους άξονες για διακανονισμό του χρέους που έχουμε ως διοίκηση.

»Σε ότι αφορά το εξώδικο που είχαμε στείλει για όσα είχαν συμβεί πριν τον αγώνα με την Νταντί Γιουνάιτεντ, εξετάζουμε το ενδεχόμενο να κάνουμε αγωγή για το συγκεκριμένο θέμα», τόνισε ο Σταύρος Αδαμίδης εξερχόμενος από τη συνάντηση.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΑΕΚ ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν η διοίκηση της Ένωσης σκέφτεται το ενδεχόμενο να αλλάξει έδρα την επόμενη σεζόν και να μετακομίσει στη Ριζούπολη, απαντώντας πως: «Είναι μια πιθανότητα που πλέον εξετάζουμε πολύ σοβαρά»!
tovimaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...