Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Σπανούλης-Ζήσης συμφωνούν: Η Εθνική είναι ομάδα που μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε

Οι δύο από τους πιο έμπειρους παίκτες της Ελλάδας λίγο πριν το πρώτο τζάμπολ του Eurobasket της Σλοβενίας μιλούν για τη φιλία τους, τη νέα Εθνική, το κλίμα και τους στόχους που υπάρχουν


Αναλυτικά όσα είπαν οι Βασίλης Σπανούλης και Νίκος Ζήσης στο Goal:

«Aυτό που μας έφερε πιο κοντά ήταν η Εθνική και το ότι μπήκαμε στο ίδιο δωμάτιο. Δεν ήταν επιλογή μας. Μας έβαλαν το πρώτο καλοκαίρι στη Ρόδο. Είχαμε, όμως, τα ίδια ενδιαφέροντα, ταιριάξαμε πολύ μεταξύ μας και δημιουργήθηκε η φιλία που έχουμε τώρα», σχολίασε αρχικά ο γκαρντ του Ολυμπιακού, αναφερόμενος στη φιλία του με τον Νίκο Ζήση. Ο τελευταίος συμπλήρωσε:

«Δεν έγινε πιεστικά. Απλά κύλησαν έτσι τα πράγματα. Η αλήθεια είναι πως όσο περνούσαν τα χρόνια τόσο δυνάμωνε η φιλία μας, παρά το γεγονός ότι από το 2005 έχω φύγει στο εξωτερικό. Επίσης, θυμάμαι τη χρονιά που ήταν στην Αμερική. Ηταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά για τον ίδιον και μια αλλαγή στην καριέρα του. Μετά πέρασαν τα χρόνια, βρήκαμε τις γυναίκες της ζωής μας, παντρευτήκαμε. Γενικά συνέβαιναν διάφορα γεγονότα, μέσα από τα οποία συνεχώς δυνάμωνε η σχέση μας μέχρι που γίναμε κουμπάροι».

«Mιλάμε πολύ στο τηλέφωνο, στο skype… Γενικά η τεχνολογία βοηθάει. Ακόμη και εμάς που είμαστε άσχετοι με αυτά. Οταν τον βλέπω τα καλοκαίρια είναι σαν μην έχουμε χωρίσει καθόλου γιατί μιλάμε τόσο συχνά που ο ένας ξέρει τα πάντα για τον άλλον», πρόσθεσε ο Βασίλης Σπανούλης.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...