Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

ΝΒΑ : Στους Μαϊάμι Χιτ ο Λεμπρόν Τζέιμς !

Μετά από περίπου ένα μήνα διαρκών συζητήσεων, ο "εκλεκτός" Λεμπρόν Τζέιμς έκανε τελικά την επιλογή του. Αποφάσισε να αφήσει το Κλίβελαντ, όπου πέρασε τα πρώτα 7 χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας και ,ανάμεσα στους "μνηστήρες" που τον πολιορκούσαν (Νικς , Νετς , Μπουλς , Κλίπερς) διάλεξε την ομάδα του Μαϊάμι.Ο Τζέιμς ανακοίνωσε την απόφασή του σε ζωντανή εκπομπή που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (8/7) στην Αμερική, κρατώντας σε αγωνία όλους τους Αμερικανούς φιλάθλους!

  Η απόφαση του Λεμπρόν στηρίχθηκε αποκλειστικά σε αγωνιστικά κριτήρια και στη θέληση του να κερδίσει ένα η περισσότερα πρωταθλήματα. Στο Μαϊάμι ο "βασιλιάς" θα βρει τον καλό του φίλο και σουπερσταρ Ντουέιν Γουέιντ, ο οποίος έμεινε στην ομάδα παρότι επίσης ελεύθερος κι έναν από τους καλύτερους ψηλούς του πρωταθλήματος, τον νεοαποκτηθέντα Κρις Μπος από το Τορόντο. Οι Χιτ διαθέτουν πλέον μια εκπληκτική τριάδα παικτών, κάτι πολύ σπάνιο για τα δεδομένα του ΝΒΑ, τρεις σταρ που είναι ένα επίπεδο ανώτεροι από την αντίστοιχη  Big Three των Σέλτικς για παράδειγμα (Άλεν , Πιρς , Γκαρνέτ). Φυσικά το Μαϊάμι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το φετινό πρωταθλημα και οι φιλαθλοι αναμένουν με ενθουσιασμό την εμφάνιση των Τζέιμς, Γουέιντ και Μπος μαζί στο παρκέ. Μεταξύ άλλων οι τρεις τους έχουν κατακτήσει μαζί ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο, το 2008 στο Πεκίνο

  «Είμαι βέβαιος πως έχουν ανάμεικτα συναισθήματα οι φίλαθλοι των Καβαλίερς. Το Κλίβελαντ θα είναι πάντα για μένα ένα σπίτι. Ηθελα να κάνω το καλύτερο για μένα και αισθάνομαι άσχημα που δεν μπόρεσα να πάρω ένα πρωτάθλημα με τους Καβαλίερς. Ελπίζω οι αληθινοί φαν μου να συνεχίσουν να με στηρίζουν και στο Μαϊάμι», σχολίασε ο Τζέιμς.

Από την άλλη πλευρά, η απόφαση του Τζέιμς να συνεχίσει στο Μαϊάμι, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου των, Νταν Γκίλμπερτ, ο οποίος με ανοιχτή επιστολή, χαρακτήρισε τον Λεμπρόν προδότη και εγωιστή, ενώ τόνισε ότι οι Καβς θα καταφέρουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, προτού το καταφέρει ο... αυτοαποκαλούμενος βασιλιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...