Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΠΑΟΚ : Ξεμούδιασμα με ...εξάρα

 Θετικό πρόσημο στο πρώτο φετινό φιλικό παιχνίδι έβαλε ο ΠΑΟΚ. Επιβλήθηκε απόψε στο Μπαντ Μπρουκενάου επί της τοπικής ερασιτεχνικής ομάδας με 6-0.

    Ελάχιστα πριν από την έναρξη του αγώνα, λίγη ώρα μετά την άφιξη τους σε γερμανικό έδαφος, στο γήπεδο εμφανίστηκαν οι διεθνείς Κώστας Χαλκιάς, Στέλιος Μαλεζάς, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Κριστιάνο Μοράες, ο οποίος θα συνεχίσει την αποθεραπεία του κοντά στην ομάδα.

    Το σκορ άνοιξε στο 7' με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Αθανασιάδη, ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο Βόσνιος επιθετικός, με διαγώνιο σουτ, διπλασίασε τα τέρματα του στο 21' και στο 33' ο Αθανασιάδης πέτυχε το 3-0. Στο 41' ο Φιλομένο παραβίασε για μια ακόμη φορά την εστία των Γερμανών διαμορφώνοντας το 4-0 για τον "δικέφαλο"

  Ο Μπερέτα στο δεύτερο μέρος άλλαξε όλη την ενδεκάδα του, αφού στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν οι Γλύκος, Σνάουτσνερ, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Μπαλάφας, Γκαρσία, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Μίλιεβιτς, Ίβιτς και Παπάζογλου. Στο 51' μετά από κάθετη του Βιεϊρίνια ο Παπάζογλου έγραψε το 5-0, ενώ ο ίδιος παίκτης σημείωσε και το 6-0 στο 55', μετά από ριμπάουντ σε σουτ του Βιεϊρίνια και σουτ από κοντά.
Στο 77' σουτ του νεαρού Μίλιεβιτς "έγλειψε" το δοκάρι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, την ίδια τύχη είχε μονοκόμματο σουτ του Βιεϊρίνια.
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σκέμπης, Τσιρίλο, Ζουέλα, Γεωργίου, Βιτόλο, Σορλέν, Κουτσιανικούλης, Αθανασιάδης, Φιλομένο, Μουσλίμοβιτς. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν οι: Γλύκος (70′ Κουτζαβασίλης), Σνάουτσνερ, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Μπαλάφας, Γκαρσία, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Μίλιεβιτς, Ίβιτς, Παπάζογλου.
ΜΠΑΝΤ: Ρόιχ, Τσίκλερ, Ετερ, Σουμ, Γιάκομπσεν, Βάνκε, Βιτ, Εχρμις, Κλούπφνελ, Ροτ, Κάρτουνγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...