Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Μια καλή ομάδα που θα καθιερωθεί στη Σούπερ Λιγκ ο στόχος του Αστέρα

Τρίπολη
Η καθιέρωση του Αστέρα Τρίπολης στη Σούπερ Λιγκ είναι ο στόχος που έχουν θέσει οι Αρκάδες, όπως τον οριοθέτησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος στην πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας.

Μετά τον αγιασμό που τελέστηκε, ο εκ των δύο ιδιοκτητών της ομάδας, Δημήτρης Μπάκος μίλησε στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και τους ενθάρρυνε να γίνουν μία μεγάλη οικογένεια και να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μποροβήλος, υπογράμμισε: «Σίγουρα είναι μία νέα χρονιά και αυτό που κρατάμε είναι ότι ο Αστέρας αγωνίζεται για τέταρτη συνεχή περίοδο στη Σούπερ Λίγκα. Είναι πολύ σημαντικό για την πόλη μας και την ευρύτερη περιφέρεια ότι ο Αστέρας εκπροσωπεί την Πελοπόννησο. Εμείς προσδοκούμε την καθιέρωση του Αστέρα στη Σούπερ Λίγκα».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Βλάχος επεσήμανε:

«Εκείνο το διάστημα θέλουμε να γίνουμε οικογένεια. Να δεθούν οι παλιοί με τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Αυτή άλλωστε είναι η σημασία του ξενοδοχείου και της παραμονής μας εκεί».

Όσον αφορά τους στόχους του Αστέρα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Έλληνας τεχνικός αρκέστηκε να δηλώσει:

«Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία καλή ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο»

Το σημαντικότερο στη μέχρι σήμερα προετοιμασία της πελοποννησιακής ομάδας είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Εξαίρεση αποτελεί ο Κροάτης Γκόραν Ρούμπιλ, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Την προσεχή Δευτέρα θα αρχίσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο θα διαρκέσει 12 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...