Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Αποθέωση για Καμαρά και Μασάμπα στην «πρώτη» του Ατρόμητου

Αθήνα
Μπροστά σε περίπου 1.000 οπαδούς του, οι οποίοι δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα, ο Ατρόμητος έκανε το επίσημο ξεκίνημά του για τη νέα σεζόν. Το πρόσωπο που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Ανρί Καμαρά, ενώ αποθεώθηκε και το δεύτερο μεγάλο απόκτημα των «κυανόλευκων», Σάμπου Μασάμπα.

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στην Ελλάδα και είμαι ενθουσιασμένος που το έκανα για μια τόσο καλή ομάδα, όπως ο Ατρόμητος. Ελπίζω να έχω μια καλή χρονιά και να βάλω πολλά γκολ» τόνισε ο Καμαρά, ο οποίος μετά από σχετική ερώτηση αναφέρθηκε και στον Σάμπου:

«Είναι πολύ καλός μου φίλος, αλλά είναι και πολύ καλός παίκτης και νομίζω ότι θα βοηθήσει πολύ τον Ατρόμητο».

Ο Σάμπου, από την πλευρά του, τόνισε ότι «δεν γνώριζα πολλά πράγματα για τον Ατρόμητο, αλλά τώρα θα τα μάθω όλα», ενώ χαρακτήρισε «αδελφό του» τον Καμαρά.

Και πρόσθεσε:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον Ατρόμητο να έχει έναν τέτοιο παίκτη».

Ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας, Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, υπογράμμισε:

«Στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρυσι. Θέλουμε να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να το κερδίζουμε. Μέσα από το καλό ποδόσφαιρο, θα ανέβουμε ψηλότερα».

Αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας εμφανίστηκε ο τεχνικός του Ατρόμητου, Γιώργος Δώνης:

«"Να έχουμε πάνω απ' όλα υγεία και μια καλύτερη χρονιά από πέρυσι. Έχουμε μια καλή βάση και εμπιστεύομαι πάρα πολύ και τα παιδιά που έχουμε από την περασμένη σεζόν στην ομάδα. Θα δούμε τις επόμενες μέρες αν υπάρχει κάποια ανάγκη στο ρόστερ και, αν προκύψει κάτι καλό, θα το κοιτάξουμε».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός, εξέφρασε την επιθυμία «να γίνουμε μια σταθερή αξία στη Σούπερ Λίγκα, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται γεμάτο γήπεδο. Ο κόσμος του Ατρομήτου μπορεί να δώσει την ώθηση στην ομάδα για να το καταφέρει. Κατά 99% το ρόστερ μας είναι ολοκληρωμένο και, αν προκύψει κάποια ανάγκη και κριθεί ότι πρέπει να αποκτηθεί παίκτης, αυτό θα γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...