Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Δίνουν τα χέρια Ολυμπιακός και Ιμπαγάσα

Πειραιάς
Αισιοδοξία υπάρχει στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Αριέλ Ιμπαγάσα. Οι Πειραιώτες είχαν τη Δευτέρα επαφή με τον μάνατζερ του παίκτη και συμφώνησαν να έχουν νέα επικοινωνία μέσα στο επόμενο διήμερο προκειμένου να φτάσουν στην τελική συμφωνία.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών πραγματοποιούνται σε καλό κλίμα και σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Ολυμπιακός προτείνει στον παίκτη διετές συμβόλαιο με 800.000 ετησίως.

Διπλή προπόνηση για τους «ερυθρόλευκους»

Δύο προπονήσεις περιλάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους επί γερμανικού εδάφους.

Ο Έβαλντ Λίνεν αφιέρωσε την πρωινή προπόνηση στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, όμως οι Όσκαρ και Σοϊλέδης δεν ακολούθησαν ολόκληρο το πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους. Αντίθετα, ο Μαρέσκα (είχε χτύπημα στον αντίχειρα από το παιχνίδι με τη Σλάβια Πράγας) έλαβε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα.

Το απόγευμα οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Η πρώτη, την οποία αποτελούσαν οι Ν. Παπαδόπουλος, Μέγερι, Νικοπολίδης, Πάρντο, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Φετφατζίδης, Ρουγκάλας, Μήτρογλου, Μοντεστό, Νικλητσιώτης, Κρητικός, Γ. Παπαδόπουλος, Βάντερσον, Κατσικογιάννης και Επστάιν, έκανε προπόνηση στο γήπεδο, με τους Επστάιν και Βάντερσον να ακολουθούν ξεχωριστό ατομικό πρόγραμμα (τρέξιμο ο πρώτος, ασκήσεις ενδυνάμωσης ο δεύτερος).

Τη δεύτερη ομάδα αποτελούσαν οι Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Ντάρμπισιρ, Ντιόγκο, Ζαϊρί, Μπάμποβιτς, Μιραλάς, Μπράβο, Βασιλόγιαννης, Ντουντού, Μαρέσκα, Λεντέσμα, και Βαλεριάνος, οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε γυμναστήριο, ασκήσεις στην πισίνα και μασάζ.

Η προπόνηση της Τρίτης έχει προγραμματιστεί για τις 10:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...