Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ο ο Ντάντομο Η Χαλ αποδέσμευσε τον Ζεοβάνι, στο Ζέεφελντ η ΑΕΚ

Ελεύθερος και... με τη βούλα είναι πλέον ο Βραζιλιάνος Ζεοβάνι, κάτι που δίνει το δικαίωμα στην ΑΕΚ να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του. Τη Δευτέρα α Χαλ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους και ο 30χρονος μέσος μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί, χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα προς τον αγγλικό σύλλογο.

Ο Ζεοβάνι, που σύμφωνα με τηλεγράφημα του γαλλικού πρακτορείου ειδήσεων (AFP) αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Χαλ, όπου είχε 65 συμμετοχές και 13 γκολ. Δεν μπόρεσε, όμως, να βοηθήσει τους «τίγρεις» να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Η αποστολή για το Ζέεφελντ

Ο Κλαούντιο Ντάντομο ήταν το νέο πρόσωπο στην απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» ακολούθησαν ασκήσεις με μπάλα και μετά την προπόνηση ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης (8.35) για το Ζέεφελντ, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι 28 παίκτες που επέλεξε ο Σέρβος προπονητής είναι οι ακόλουθοι: Σάχα, Λούκατς, Μοσχονάς, Αραμπατζής, Καφές, Μανωλάς, Μαϊστόροβιτς, Γιάχιτς, Λεονάρντο, Μάκος, Καράμπελας, Ματεντζίδης, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Παυλής, Μπερνς, Γεωργέας, Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Γκέντσογλου, Καλαμιώτης, Τσαμουρλίδης, Φροξυλιάς, Ντάντομο, Ιντζόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...