Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Χ-αμογέλασε η Κέρκυρα, χ-αμένη η Καβάλα από την ισοπαλία

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Κέρκυρα και Καβάλα στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, ωστόσο αν κάποια ομάδα δικαιούταν τη νίκη αυτή ήταν οι «Αργοναύτες», που ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, δημιούργησαν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος πήραν την ίδια βαθμολογική συγκομιδή με τους Φαίακες, που προηγήθηκαν στην πρώτη τους φάση και απλώς γλίτωσαν τα χειρότερα, αφού οι επιθετικοί των φιλοξενουμένων ήταν άστοχοι.

Στην πρώτη της αξιόλογη φάση η Κέρκυρα ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με τον... συνήθη ύποπτο Ντένις Επστάιν. Ήταν το 21ο λεπτό, όταν ο Γκουστάβο έβγαλε τη σέντρα, οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να διώξουν και ο Γερμανός που έγινε κάτοχος της μπάλας με γυριστό σουτ έκανε το 1-0 για τους Φαίακες.

Η Καβάλα ανέβασε την απόδοσή της, πήρε τα ηνία του αγώνα και μέχρι να βγει το ημίχρονο έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με τους νιγηριανούς επιθετικούς της. Ο Ογκμπέτσε δύο φορές (27', 29') και ο Ονουάτσι μία (25') δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Κωνσταντόπουλο από ευνοϊκές θέσεις και έτσι η Κέρκυρα πήγε προηγούμενη στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Οκούκα πέρασε τον Νταρσεβίλ στη θέση του Βουτσίτσεβιτς κάνοντας πιο επιθετική την ομάδα του, με στόχο να φτάσει στην ισοφάριση. Κάτι που έγινε δύο λεπτά αργότερα. Μετά από γύρισμα του Νταρσβίλ και ασταθή απόκρουση του Κωνσταντόπουλου, ο Ονουάτσι πήρε το ριμπάουντ και αφού ξεπέρασε τον τερματοφύλακα της Κέρκυρας με πλασέ έγραψε στο 61' το 1-1 για την Καβάλα.

Ο Μπάμπης Τεννές απέσυρε τους δύο (Καλαντζής, Τσίγκας) εκ των τριών επιθετικών του, βάζοντας τους Ηλ. Ιωάννου και Γιάντση, με στόχο να επανακτήσει το προβάδισμα και λίγο έλειψε να το πετύχει, αλλά από έναν μεσοαμυντικό του. Συγκεκριμένα στο 65' ο Μαϊστόροβιτς βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Γκαλίνοβιτς με σωτήρια επέμβαση κράτησε την ισοπαλία.

Πέρα από αυτή τη φάση, η Κέρκυρα δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία της Καβάλας, που ήλεγχε το ματς και προσπαθούσε να βάλει το γκολ της νίκης. Στο 82' μετά από επέλαση και σέντρα του εξαιρετικού Αμπντούν, ο Νταρσβίλ αφύλαχτος από το ύψος της μικρής περιοχής έπιασε την κεφαλιά, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ!

Στο 87' και στο 90' σουτ του Ογκμπέτσε και του Χργκόβιτς πέρασαν ανεκμετάλλευτα για τους «Αργοναύτες» που είχαν κλείσει στα καρέ τους «Φαίακες», αλλά τελικά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή του σκορ.

Το φιλμ του αγώνα...

21' ΓΚΟΛ 1-0: Σέντρα για την Κέρκυρα από δεξιά, η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Επστάιν κάνει το κοντρόλ και σουτάρει ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

25' Σέντρα από δεξιά για την Καβάλα, ο Ονουάτσι πιάνει την κεφαλιά από την μικρή περιοχή αλλά στέλνει την μπάλα στην αγκαλιά του Κωνσταντόπουλου.

27' Νέα σέντρα από δεξιά για την Καβάλα, η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι στον Ογκμπέτσε, ο οποίος πιάνει αμαρκάριστος και από κοντά την κεφαλιά αλλά στέλνει την μπάλα άουτ!

29' Ο Ογκμπέτσε έξω από την περιοχή βρίσκει τον Ονουάτσι, ο οποίος κάνει ένα χλιαρό σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Κωνσταντόπουλος μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

47' Φάουλ από τον Επστάιν από αριστερά, ο Καλατζής πιάνει τη κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά ο Γκαλίνοβιτς μπλοκάρει.

63' ΓΚΟΛ 1-1: Ο Ονουάτσι παίρνει το ριμπάουντ από ασταθή απόκρουση του Κωνσταντόπουλου σε σουτ του Αμπντούν και με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή κάνει το 1-1 για την Καβάλα.

75' Σουτ του Ντιέ έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Κωνσταντόπουλος.

82' Μοναδική ευκαιρία για την Καβάλα. Ο Αμπντούν μπήκε στην περιοχή, έκανε την σέντρα, ο Νταρσβίλ αμαρκάριστος κάνει την κεφαλιά χωρίς καμία πίεση από το ύψος της μικρής περιοχής και καταφέρνει να στείλει την μπάλα άουτ.

87' Ωραίο σουτ βολέ από τον Ονουάτσι, η μπάλα περνάει άουτ.

90'+ Γυριστή κεφαλιά από τον Ονουάτσι από το ύψος της περιοχής, η μπάλα πέρασε άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κοντοδήμος - Τόμασιτς, Ντιέ, Αμπντούν

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (59' Ιωάννου), Φλαβίνιο (79' Μακρυδημήτρης), Τσίγκας (71' Γιάντσης), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής.

ΚΑΒΑΛΑ (Nτράγκαν Οκούκα):
 Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Ογκμπέτσε, Βουτσίτσεβιτς (60' Νταρσεβίλ), Πετκάκης, Καρντόσο, Χργκόβιτς, Ντιέ, Ουνουάτσι, Θεοδωρέλλης, Αμπντούν. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1231063676#ixzz12dBkpPM0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...