Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Μοιρασιά με θέαμα στο Περιστέρι για Ατρόμητο και Ολυμπιακό Βόλου

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχτηκαν Ατρόμητος και Ολυμπιακός Βόλου στο γήπεδο του Περιστερίου, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Μέτριο ως κακό το πρώτο ημίχρονο, όλα τα λεφτά το δεύτερο, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν γκολ και θέαμα στον κόσμο που παρακολούθησε την αναμέτρηση.
Χωρίς νίκη απέναντι στους Βολιώτες, παρέμειναν οι γηπεδούχοι. Ντεμπούτο με γκολ για τον Ντολεζάι, από πλευράς Βόλου.

Το πρώτο ημίχρονο δεν επεφύλασσε ιδιαίτερες συγκινήσεις για τους φίλους των δύο ομάδων αλλά και τους πρωταγωνιστές εντός αγωνιστικού χώρου, με τον Ατρόμητο να έχει μια μικρή υπεροχή στην κατοχή, αλλά τον Ολυμπιακό να φτάνει πιο εύκολα σε τελική προσπάθεια.

Στο 31ο λεπτό μάλιστα, ο Ουμπίντες βρέθηκε σε καλό σημείο από θέση πλάγια αριστερά, αλλά ο Σάντκβιστ δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει το αδύναμο πλασέ του.

Μία φάση, ένα γκολ

Όσο περνούσε η ώρα, το 0-0 έμοιαζε... αναγκαίο κακό μιας και οι πιο αξιόλογες φάσεις του πρώτο μισού της αναμέτρησης, ήταν οι δύο περιπτώσεις που οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι.

Ο Ατρόμητος πήγε πάντως προηγούμενος στα αποδυτήρια, αφού ο Μπρίτο εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την κακή έξοδο του Ρόκα και με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ από τη γωνία της περιοχής, έγραψε το 1-0 για την ομάδα του στο 42ο λεπτό, στην πρώτη ευκαιρία των γηπεδούχων.

Μπρέσκα... εναντίον όλων!

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Σάκης Τσιώλης αναπροσάρμοσε τα πλάνα του, μετατρέποντας το 4-3-2-1 του Α' μέρους, σε κλασικό 4-4-2, ρίχνοντας στο παιχνίδι τον Μπρέσκα, δίπλα στον Μαρτίν στη γραμμή κρούσης, αντί του Ρίκκα.

Η κίνηση του τεχνικού της ομάδας του Βόλου έφερε άμεσα αποτελέσματα, αφού ο Σλοβάκος αναστάτωσε αρκετές φορές την άμυνα των γηπεδούχων, άγγιξε την ισοφάριση στο 49ο λεπτό, ενώ την πέτυχε τελικά στο 57', φέρνοντας την απόλυτη ισορροπία στο παιχνίδι.

Έσπασαν το ρόδι Σαμπού, Ντολεζάι

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους από το 60ό λεπτό και μετά, χάρη στις ατομικές ενέργειες του Καμαρά κυρίως, με τον πολύπειρο επιθετικό να βλέπει τον Ρόκα αλλά και τα δοκάρια του, να του στερούν το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου.

Κάτι που πέτυχε ο Σαμπού με δυνατή κεφαλιά στο 79', μετά την πολύ ωραία σέντρα του Νεμπεγλέρα, δίνοντας τελικά και το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το γκολ αυτό ανάγκασε τον Τσιώλη να ρίξει στο παιχνίδι και τον Καμπάνταη, ρισκάροντας στο κυνήγι έστω του βαθμού, με τον Έλληνα φορ να μπαίνει στο γήπεδο στο 82' και ένα λεπτό αργότερα ο Ντολεζάι με το πρώτο του τέρμα στο ντεμπούτο του μάλιστα, να φέρει το ματς στα ίσια.

Όσο για τον Καμπάνταη, μπορεί να έχασε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του στην εκπνοή, συνέβαλλε τα μέγιστα ωστόσο στο να μη φύγει με άδεια χέρια από το Περιστέρι.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


7' Ανατροπή του Νεμπεγλέρα μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής δεν έκρινε ότι υπάρχει κάτι το αντικανονικό.

13' Ο Ούμπιντες κάνει τη σέντρα από δεξιά, ο Μάρτινς πιάνει απευθείας το σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα περνάει άουτ.

32' Σουτ του Ούμπιντες μέσα από την περιοχή και αριστερά, μπλοκάρει ο Σάντκβιστ.

43' ΓΚΟΛ 1-0: Σέντρα από δεξιά για τον Ατρόμητο με τον Καμαρά, ο Περόνε πάει να διεκδικήσει την μπάλα, ο Ρόκα κάνει λάθος έξοδο και παρά το γεγονός ότι διώχνει την μπάλα, την στέλνει στα πόδια του Μπρίτο, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ έξω από την περιοχή, στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, παρά τις προσπάθειες των δυο αμυντικών να προλάβουν την μπάλα στη γραμμή με ανάποδο ψαλίδι.

49' Διαγώνιο σουτ του Μπρέσκα από δεξιά, ο Σάντκβιστ πέφτει στη γωνία του και διώχνε με τα πόδια σε κόρνερ.

57' ΓΚΟΛ 1-1: Αντεπίθεση για τον Μπρέσκα, ο οποίος μετά από ωραία μπαλιά φεύγει μόνος και βγαίνει απέναντι στον Σάκντκβιστ, πλασάρει από το ύψος της περιοχής, η μπάλα βρίσκει στο πόδι του Ολιβέιρα που πρόλαβε τον επιθετικό της ομάδας του Βόλου και αλλάζει πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα.

62' ΔΟΚΑΡΙ για τον Ατρόμητο. Ωραίο σουτ του Καμαρά, η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει άουτ.

72' Σουτ του Καμαρά μέσα από την περιοχή, ο Ρόκα πέφτει στη γωνία του και διώχνει σε κόρνερ.

79' ΓΚΟΛ 2-1: Σέντρα του Νεμπεγλέρα από δεξιά, η μπάλα φτάνει στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Σαμπού με ωραία κοντινή κεφαλιά νικάει τον Ρόκα και βάζει τον Ατρόμητο ξανά μπροστά στο σκορ.

83' ΓΚΟΛ 2-2: Πανέμορφο γκολ από τον Ολυμπιακό Βόλου. Εκτέλεση φάουλ από αριστερά για τους φιλοξενούμενος, ο Ντολεζάι πιάνει την κεφαλιά στο ύψος της περιοχής, η μπάλα παίρνει ύψος και «κρεμάει» τον Σάντκβιστ και καταλήγει στα δίχτυα.

89' Ο Μόνχε συνδυάζεται με τον Καμπάνταη που βγαίνει απέναντι στον Σάντκβιστ τον οποίο πλασάρει, αλλά ο Ολιβέιρα πέφτει και σώζει την ομάδα του διώχνοντας σε κόρνερ πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσινιάρης (Αθήνας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σφακιανάκης, Μπρίτο, Νεμπεγλέρας, Μπαζίνσκι - Μόνχε, Ρίκκα, Ντελοζάζ, Ζαραδούκας, Ρόκα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Σάντκβιστ, Ολιβέιρα, Βινιάλ (60' Νάστος), Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Σφακιανάκης (85' Καραλής), Περόνε, Φαβάλι (68' Σαρμιέντο), Μπρίτο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Ρόκα, Ζέλεσι, Ντολεζάζ, Σανκαρέ, Ζαραδούκας (82' Καμπάνταης), Ρόκας, Λεάντρο, Ουμπίντες, Μόνχε, Ρίκκα (46' Μπρέσκα), Χουάν Μάρτιν (76' Φραντζίπανε).

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1231063675#ixzz12dB5Ualu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...