Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Πανιώνιος: Υπό απόλυση ο Στόρε

Πιο πιθανή από ποτέ μοιάζει η απομάκρυνση του Μίχαελ Στόρε από τον πάγκο του Πανιωνίου. Μάλιστα, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες, αφού ακόμα και μέσα στη μέρα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο, Γιώργο Κιντή, ενώ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο μεγαλομέτοχος, Κωνσταντίνος Τσακίρης, είχε μακρά συνάντηση με αντιπροσωπεία των οργανωμένων.

Μετά το τέλος του αγώνα, περίπου 200 φίλοι του Πανιωνίου "πολιόρκησαν" τα αποδυτήρια. Η αστυνομία ήταν παρούσα, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς οι οπαδοί αρκέστηκαν σε συνθήματα και δεν κατέφυγαν στη βία.

Η τρίτη σερί ήττα τους, βάζει τους "κυανέρυθρους" από νωρίς σε περιπέτειες, αφού μετρούν μόλις 4 βαθμούς σε 6 αγώνες, με τον Σουηδό να βρίσκεται στο στόχαστρο των οπαδών. Ο κ.Τσακίρης, αλλά και ο κ.Κιντής, αποχώρησαν εκνευρισμένοι από το γήπεδο λίγο μετά το 80ό λεπτό και αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους οπαδούς της ομάδας.

Όμως, οι δύο άνδρες δεν ήταν οι μόνοι που τα άκουσαν από την εξέδρα. Οι οπαδοί ζήτησαν από τον Στόρε να παραιτηθεί, ενώ τα πυρά τους εξαπέλυσαν και εναντίον του Ρικάρντο Βαζ Τε, ο οποίος έμοιαζε να περπατάει στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...