Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Επιβλητικός ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα με Ρεάλ

Άφησε υποσχέσεις για μια εξαιρετική χρονιά ο Ολυμπιακός του Ίβκοβιτς που στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα επιβλήθηκε σχετικά εύκολα (82-66) της Ρεάλ Μαδρίτης, μπροστά σε 9.000 φιλάθλους του στο ΣΕΦ. Πρωταγωνιστές των “ερυθρολέυκων” που έκαναν πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο ο ο Γιάννης Μπουρούσης (16π. 7ρ.), και ο Βασίλης Σπανούλης (16π. 7ασ.). 

Τι κι αν ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, ενώ η Ρεάλ έχει παίξει (και έχει κερδίσει) τρία παιχνίδια στο ισπανικό πρωτάλημα. Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς έδειξαν ότι είναι προορισμένοι για μεγάλα πράγματα. Αν μάλιστα διορθωθούν κάποια πράγματα στην άμυνα, τότε οι "ερυθρόλευκοι" θα πρέπει να θεωρούνται ένα από τα ισχυρότερα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός, ανώτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, βασίστηκε στο εξαιρετικό πάσινγκ γκέιμ, με 23 ασίστ να αποτυπώνονται στο φύλλο αγώνα. Κορυφαίοι οι Μπουρούσης, Σπανούλης, Νεστέροβιτς και Τεόντοσιτς. Πολύ θετικός ο Μαυροκεφαλίδης, ενώ αθόρυβη αλλά ουσιαστική δουλειά έκανε ο Παπαλουκάς. Μόνοι τους πάλευαν από πλευράς Ρεάλ οι Σουάρεθ και Γιουλ, ενώ πολύ κακός εμφανίστηκε ο Γκαρμπαχόσα, που δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει σε κανένα σημείο τους ψηλούς των Πειραιωτών.

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 36-35, 62-56, 82-66

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντούσαν Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 4, Νεστέροβιτς 11, Σπανούλης 16(1), Μπουρούσης 16(1), Κέσελι 3(1), Μαυροκεφαλίδης 9(1), Νίλσεν 4, Παπανικολάου 2, Έρτσεγκ, Τεόντοσιτς 15(3), Λούκας 2
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
(Έτορε Μεσίνα): Τόμιτς 10, Σουάρεθ 12(2), Ρέγες 9(1), Ροντρίγκεζ 6, Βελίτσκοβιτς, Γκαρμπαχόσα, Βιντάλ 2, Φίσερ 4, Γιούλ 18(2), Τάκερ 5(1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...