Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Παναθηναϊκός: Δεν παίζει με Ρουμπίν ο Λέτο

Nοκ άουτ από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ρουμπίν Καζάν την Τετάρτη, για την Τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, τέθηκε ο Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός εξτρέμ προπονήθηκε και πάλι μόνος του, οπότε δεν μπορεί να υπολογίζεται για το ματς με τους πρωταθλητές Ρωσίας.

Εκτός αποστολής θα μείνουν πιθανότατα και οι Σίντβεϊ Γκοβού και Σωτήρης Νίνης. Ο Γάλλος προπονήθηκε κανονικά, αλλά αυτό συνέβη μετά από 20ήμερη αποχή, οπότε είναι εξαιρετικά απίθανο να ρισκάρει ο Νίκος Νιόπλιας κάποια υποτροπή. Εκτός θα μείνει και ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος ακολούθησε μέρος μόνο του προγράμματος. Και οι δύο θα επιστρέψουν στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, ενώ θέση στην ενδεκάδα θα πάρει ο εξαιρετικός κόντρα στον ΠΑΟΚ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

  Σισέ: «Με νίκη μένουμε στο παιχνίδι»

Αφιέρωμα στον Παναθηναϊκό και στους τρεις Γάλλος παίκτες του, φιλοξένησε η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA. Ο Τζιμπρίλ Σισέ έθεσε ως άμεσο στόχο τη νίκη κόντρα στη Ρουμπίν: «Με νίκη επί της Ρουμπίν παραμένουμε στο παιχνίδι. Με ήττα, όμως, λέμε αντίο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κόντρα στην Κοπεγχάγη δεν παίξαμε ομαδικά. Δεν ήμασταν καλά οργανωμένοι». 

Ο Σίντνεϊ Γκοβού από την πλευρά του τόνισε: «Ήρθα σε μία ομάδα που διεκδικεί κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και έχει εξασφαλισμένη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά έχω περάσει ανάλογη κατάσταση στη Λιόν το 2008. Τότε είχαμε ηττηθεί από τη Μπαρτσελόνα και τη Ρέιντζερς στις δύο πρώτες αγωνιστικές, παρ΄ όλα αυτά καταφέραμε να προκριθούμε. Αυτό μου δίνει ελπίδα. Έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Τέλος,  o Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ σχολίασε: «Η παρουσία αρκετών Γάλλων κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή μου. Ο Τζιμπρίλ και ο Σεντρίκ (σ.σ. Καντέ) με έχουν βοηθήσει αρκετά, αλλά και πάλι χρειάζομαι ακόμα χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...