Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα 2-1

Η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε μία νίκη παραμονής, αφού κέρδισε με 2-1 την Κέρκυρα ομάδα με την οποία θα παλέψουν για την παραμονή τους στην Superleague.

Πλέον ο "Άγιαξ" έχει φτάσει τους 8 βαθμούς σε πέντε παιχνίδια και την επόμενη αγωνιστική έχει την ευκαιρία με νίκη επί του Πανιώνιου εντός να ξεφύγει οριστικά από τις τελευταίες θέσεις.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι καλύτερος και να χάνει πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Αυτό δεν άργησε να γίνει, αφού στο 8ο λεπτό ο Μπεσέρα έκανε το 1-0. Η ομάδα της Κέρκυρας κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 44' με τον Λαμπρόπουλο, παρότι δεν έκανε ευκαιρίες.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς έγινε λίγο ροντέο με τον ΠΑΣ ωστόσο να παίρνει εκ νέου κεφάλι στο σκορ με τον Τζημόπουλο στο 68ο λεπτό. Η Κέρκυρα πάντως είχε δυο δοκάρια και κάποιες καλές ευκαιρίες για να πάρει την ισοπαλία.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να μπαίνει στην αναμέτρηση και να δείχνει με το καλημέρα πως θέλει να γίνει το αφεντικό. Μάλιστα σε αυτό βοήθησε και η προϊστορία, αφού ο ΠΑΣ σε τέσσερα ματς με αντίπαλο την Κέρκυρα μετρούσε τρία νίκες και μία ισοπαλία.

1-0: Η υπεροχή των γηπεδούχων μετουσιώθηκε από νωρίς σε γκολ, αφού ο Μπεσέρα άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό με υπέροχη κεφαλιά στην γωνία της μικρής περιοχής. Ο ίδιος παίκτης ένα λεπτό νωρίτερα είχε βρεθεί τετ α τετ με τον Γκαλίνοβιτς, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ. Ο ΠΑΣ έφτασε κοντά στο 2-0 στο 13ο λεπτό, όμως ο Μπακαγιόκο απέναντι από τον Γκαλίνοβιτς δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στη συνέχεια η ομάδα της Κέρκυρας πήρε για λίγο τα ηνία του αγώνα και με τους Γκουστάβο, Λαμπρόπουλο, Καλαντζή προσπάθησε πολλές φορές να "τρυπήσει" την άμυνα του ΠΑΣ από τα άκρα, χωρίς αποτέλεσμα όμως.

1-1: Η Κέρκυρα ήταν τραγική σε όλη την διάρκεια του πρώτου μέρος, όμως στο 44ο λεπτό ευτύχησε να ισοφαρίσει με δυνατή κεφαλιά του Λαμπρόπουλου, μετά από σέντρα του Καλαντζή. Μάλιστα οι Φαίακες θα μπορούσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στην αμέσως επόμενη φάση, όταν ο Γιάντσης έκανε το γέμισμα, ο Κώτσιος δεν έδιωξε και η μπάλα πήγε στο δοκάρι!

Το δεύτερο ημίχρονο

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να χάνει μία καλή ευκαιρία, όταν ο Κυριάκος έκανε μία σέντρα, η Βίλα πήρε την κεφαλιά και ο Γκαλίνοβιτς με δυσκολία έδιωξε σε κόρνερ. Η ατυχία χτύπησε την πόρτα της Κέρκυρας στο 60ο λεπτό, καθώς ο Σακελλαρίου έπεσε άσχημα κι έγινε αλλαγή. Όπως φάνηκε πρέπει να έπαθε μεγάλη ζημιά...

2-1: Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ με έναν περιπετειώδη τρόπο. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κουέβας από τα δεξιά, ο Γκαλίνοβιτς δεν έδιωξε σωστά και η μπάλα έπεσε μέσα στη μεγάλη περιοχή. Μετά από πολλές κόντρες ο Τζημόπουλος έκανε το πλασέ, η μπάλα κόντραρε και πάλι και μπήκε αργά και βασανιστικά γκολ στο 68ο λεπτό.

Στο 76ο η Κέρκυρα έφτασε κοντά στο 2-2, όταν ο Μετίν με ατομική ενέργεια έφτασε στο ύψος της μεγάλης περιοχής κι έκανε το σουτ, όμως η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Κηπουρού. Ο Τούρκος δυο λεπτά αργότερα βρέθηκε φάτσα με τον πορτιέρο του ΠΑΣ, όμως δεν μπόρεσε τον νικήσει.

Διαιτητές: Σ. Σεμιλος (Λακωνίας), Δ. Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Χ. Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Ντεμόλ): Κηπουρός, Πάντος, Μπουζίντ, Λίλα, Τζημόπουλος, Κυριάκος, Ντε Βισέντι (Βίλα 46'), Γεωργίου, Μπεσέρα (Κουέβας 62'), Μπακαγιόκο (Κειτά 72').

Κέρκυρα (Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου (Κοντοδήμος 61'), Βέντζελ, Καλαντζής, Γιάντσης (Ιωνάννου 59'), Λαμπρόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Οσμάν, Λόβιν (Μετίν 70').

Κάρτες: Καλαντζής (κίτρινη 50'), Τζημόπουλος (κίτρινη 59'), Βίλα (κίτρινη 65'), Κυριάκος (κίτρινη 85'), Μετίν (κίτρινη 94'), Πάντος (κίτρινη 94').

Σκόρερ: Μπεσέρα (8' κεφαλιά), Τζημόπουλος (68' πλασέ) - Λαμπρόπουλος (44' κεφαλιά)
sports24.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...