Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

BINTEO: Άρης-Skoda Ξάνθη 0-0



Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το ματς του Άρη με την Skoda Ξάνθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την 5η αγωνιστική της Super League. Ο Άρης για τρίτο ματς στο πρωτάθλημα, έμεινε χωρίς νίκη και έδειξε πως θέλει πολύ δουλειά κυρίως στον επιθετικό τομέα. Από την άλλη η Skoda Ξάνθη που ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στους 4 βαθμούς.

Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και είχε την υπεροχή στο πρώτο εικοσάλεπτο, αλλά δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που είχε. Από την άλλη, η Skoda Ξάνθη ισορρόπησε το ματς στην συνέχεια και έγινε απειλητική στις αντεπιθέσεις της.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με την Skoda Ξάνθη να είναι καλύτερη και να έχει τις ευκαιρίας για να πάρει τη νίκη, αλλά ο Βελλίδης είπε "όχι" σε αρκετές περιπτώσεις. Από την άλλη ο Άρης, ήταν κακός επιθετικά και χωρίς λύσεις.

Ξεκίνησε δυνατά ο Άρης

Ο Άρης με την βοήθεια των φιλάθλων του που έδωσαν εντυπωσιακό παρών για ακόμη ένα ματς, μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, με σκοπό να βάλει ένα γκολ νωρίς.

Μόλις στο τρίτο λεπτό, ο Γιάκομπ έστρωσε την μπάλα στον Καπετάνο αλλά το πλασέ του τελευταίου μέσα από την περιοχή πέρασε απελπιστικά άουτ, πάνω από τα δοκάρια του Βιβιανί.

Πέντε λεπτά αργότερα (8') και μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα βρέθηκε στην μικρή περιοχή του Βιβιανί, με τον Φατί να μην μπορεί να την σπρώξει στα δίχτυα.

Η απάντηση της Skoda Ξάνθη που είχε αρχίσει να ισορροπεί την αναμέτρηση, ήρθε στο 16', όταν ο Πόι μπήκε στην περιοχή του Άρη, έκανε το σουτ με τον Βελλίδη να απομακρύνει με τα πόδια την μπάλα.

Στο 19', ο Νέτο εκτέλεσε φάουλ πλασαριστά για τον Μίσελ μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε το σουτ, με τον Στάσιακ να απομακρύνει την μπάλα. Λίγο αργότερα (24') πάλι ο Νέτο πάσαρε στον Καστίγιο μετά από φάουλ, αλλά από το σουτ του τελευταίου η μπάλα έφυγε άουτ.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν πάλι για τον Άρη στο 34', όταν μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Ουμπίδες, ο Λαζαρίδης ελεύθερος στο δεύτερο δοκάρι έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ανέβηκε η Skoda στο δεύτερο

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ξάνθης ήταν πολύ καλύτερη από τον Άρη και είχε τις ευκαιρίες να πετύχει γκολ. Στο 49', ο Καζάκης έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βελλίδη.

Στο 66', η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε πάλι δύο ευκαιρίες. Αρχικά από την κεφαλιά του Πόι από την μικρή περιοχή ο Βελλίδης μπλόκαρε σταθερά, ενώ λίγο αργότερα από το δυνατό σουτ του Βλαχοδήμου, ο Βελλίδης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο Άρης απάντησε στο 69', όταν από το μακρινό σουτ του Τόχα, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βιβιανί.

Στο 77', η Ξάνθη βγήκε στην αντεπίθεση ο Σουάνης σεντράρει από τα δεξιά, ο Νέτο κάνει κακό κοντρόλ, όμως από το συρτό σουτ του Βλαχοδήμου ο Βελλίδης μπλόκαρε την μπάλα.

Πέντε λεπτά αργότερα (82'), ο Λαζαρίδης έδιωξε σε κόρνερ προτού ο Μαρκόφσκι βρεθεί απέναντι από τον Βελλίδη, ενώ στο 84', ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες όταν ο Καστίγιο παρεμπόδισε τον Βιβιανί και πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στα υπόλοιπα λεπτά τις αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, κάτι που απογοήτευσε πολύ τους φίλους των "κιτρίνων".

Διαιτητής/Βοηθοί: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)/ Κωσταράς (Αιτ/νίας), Ποντίκης (Πρέβεζας)

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Παππάς (Αθηνών)/ Τσορτανίδης (Αχαΐας)

Άρης (Τσιώλης): Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας, Μίσελ (46' Πορτίγια), Καστίγιο, Φατί, Ντικό (46' Τόχα), Καπετάνος, Λαζαρίδης, Γιάκομπ (69' Ακόστα), Ουμπίδες.

Skoda Ξάνθη (Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Σταθάκης, Στάσιακ, Ντάνι, Ντίκα, Πόι, Καζάκης (73' Σουάνης), Μαρσελίνιο (62' Βλαχοδήμος), Μάνταλος (73' Μαρκόφσκι).

Κίτρινες κάρτες: Φατί (22', Άρης), Παπαζαχαρίας (45', Άρης), Καστίγιο (45+2', Άρης), Πορτίγια (92' Άρης)-Ντίκα (13', Skoda Ξάνθη), Μάνταλος (42', Skoda Ξάνθη), Καζάκης (45+4', Skoda Ξάνθη), Μαρσελίνιο (50', Skoda Ξάνθη)

SPORTS24.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...