Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ο Μήτρογλου πρωταγωνιστής στον αγώνα Ατρόμητος – Παναιτωλικός

Στη δεύτερη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας έφτασε ο Ατρόμητος, για μία ακόμα φορά με μεγάλο πρωταγωνιστή, τον Κώστα Μήτρογλου. Ο Μήτρογλου σκόραρε τόσο στο 37ο όσο και στο 51ο λεπτό, χαρίζοντας τη νίκη με 2-1 επί του Παναιτωλικού, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 5ης ημέρας. Το γκολ των φιλοξενουμένων σημείωσε ο Ετζενγκουέλε στο 57` με κεφαλιά.

Η επιχείρηση «αιφνιδιασμός», λίγο έλειψε να αποφέρει καρπούς στο πρώτο δεκάλεπτο για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, η οποία σε δύο περιπτώσεις θα μπορούσε να βρεθεί με προβάδισμα στο σκορ. Μόλις στο 3ο λεπτό, το απευθείας σουτ του Χαριστέα μετά την εκτέλεση φάουλ του Θεοδωρίδη, πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Ιτάνζ, ο οποίος στο 9` απείλησε εκ νέου και μάλιστα εις διπλούν. Σε φάση διαρκείας στα καρέ του Ατρομήτου, αρχικά το σουτ του Μουμίν και την κεφαλιά από το «ριμπάουντ» του Χαριστέα απέκρουσαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων διατηρώντας το μηδέν για την εστία του Ιτάνζ. Οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου άρχισαν να βρίσκουν τα... πατήματά τους και δεν άργησαν να μετουσιώσουν σε γκολ την υπεροχή τους. Στο 37`, από την εκτέλεση φάουλ του Επστάιν, ο Μήτρογλου έκανε την προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μπλάζιτς (1-0). Ένα λεπτόν πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο Ατρόμητος έφτασε κοντά και σε δεύτερο γκολ, όμως ο Τόμας αν και βρέθηκε σε εξαιρετική θέση από την εκτέλεση φάουλ του Πίτου Γκρασία, δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά, με αποτέλεσμα να περάσει ανεκμετάλλευτη η φάση.

Ο Ατρόμητος φάνηκε να «καθαρίζει» την υπόθεση νίκη στο 51`, όταν ο Μήτρογλου με συρτό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (σ.σ. αυτό ήταν το 4ο εφετινό γκολ του Μήτρογλου στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και το 12ο στα τελευταία 16 ματς της «μεγάλης» κατηγορίας με Πανιώνιο & Ολυμπιακό), όμως ο Παναιτωλικός φρόντισε πολύ γρήγορα (57`) να βάλει και πάλι... φωτιά στην αναμέτρηση του Περιστερίου. Από εκτέλεση κόρνερ, ο Ετζενγκουέλε έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι μειώνοντας σε 2-1 για την ομάδα του Αγρινίου.

Ο πρώτος σκόρερ φέτος του Ατρομήτου στο 72` προσπάθησε να «κλειδώσει» το τρίποντο για την ομάδα του, όμως η εξαιρετική έμπνευση να «κρεμάσει» με σουτ έξω από την περιοχή τον Μπλάζιτς, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων. Ο Ατρόμητος βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ και στο 85` όταν ο Μπρίτο έβγαλε τον Επσταϊν απέναντι στον Μπλάζιτς, όμως το κοντρόλ δεν ήταν τόσο καλό όσο θα έπρεπε με αποτέλεσμα να στείλει την μπάλα απελπιστικά άουτ.

Διαιτητής: Κομίνης Γεώργιος (Θεσπρωτίας)

Κίτρινες κάρτες: Ζουέλα - Κουτρουμάνος, Σιόντης

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Τόμας, Τάτος (74` Μπάλλας), Ζουέλα, Έπσταϊν (85` Μπέλιτς), Γκαρσία, Μήτρογλου, Καραγκούνης (72` Μπρίτο).

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Μπουμάλ (63` Καραμαλίκης), Κούσας, Άντι, Ετζενγκέλε, Μουμίν, Καμαρά (68` Σεγιέ), Σιόντης (46` Παλαιολόγος), Θεοδωρίδης, Χαριστέας.
ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...