Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΟ: Πρόκριση στην Πόλη!



Μπορεί να έχασε τη νίκη, αλλά πήρε την πρόκριση! Ο Παναθηναϊκός ύστερα από παλικαρίσια εμφάνιση στην Τουρκία, αναδείχθηκε ισόπαλος 7-7 με τη Γαλατάσαραϊ και προκρίθηκε στους «16» του Euro Cup!

O Παναθηναϊκός προκρίθηκε στους «16» του Euro Cup χάρη στη σημαντική νίκη που πέτυχε χτες απέναντι στη Λε Μπεν και του επιτρέπει να είναι καλύτερος στη διαφορά τερμάτων από τη Γαλατά. Οι Τούρκοι με τους Γάλλους αποκλείστηκαν, ενώ ο Παναθηναϊκός με τη Μέντβεσαν προκρίνονται!

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν πολύ καλά το ματς μέσα στην Πόλη. Χωρίς να επηρεαστούν καθόλου από την «καυτή» ατμόσφαιρα, έχτισαν γρήγορα σημαντική διαφορά και τελείωσαν το οκτάλεπτο προηγούμενοι με 3-1.

Οι Τούρκοι τα έδωσαν όλα στη δεύτερη περίοδο, αντεπιτέθηκαν και με ένα επιμέρους 3-2 κατάφεραν ξαναμπούν στο ματς, κερδίζοντας και ένα πέναλτι. Στο κολυμβητήριο επικρατούσε... χαμός, ενώ για τον Παναθηναϊκό αποβλήθηκε ο Παπαδημητρακόπουλος. Ωστόσο, οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στην τρίτη περίοδο και πήρε ξανά το έλεγχο του ματς, κατάφερε να «δέσει» αμυντικά και με 3 τέρματα πήρε προβάδισμα με 7-4.

Οι Τούρκοι τα έδωσαν όλα στο τέλος έχοντας και το... σπρωξιματάκι τους από τη διαιτησία, ο Παναθηναϊκός έδειχνε να κρατάει το σκορ, ωστόσο η κόπωση από την υπερπροσπάθεια είχε κάνει την εμφάνισή της. Στα 39`` πριν από τη λήξη η Γαλατά ισοφάρισε σε 7-7, αλλά έμεινε εκεί, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει την ισοπαλία και το εισιτήριο για τους «16»!


Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-2, 0-2, 3-0

Παναθηναϊκός: Aφρουδάκης Γ. (2), Αφρουδάκης Ζ., Κοκκινάκης, Κομάντινα, Κόχειλας (2).







www.leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...