Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Το `πε, το `πε ο... Πορτογάλος!


Το κρατικό κανάλι της Πορτογαλίας "RTP" προανήγγειλε την ανανέωση του συμβολαίου του Φερνάντο Σάντος με την Εθνική Ελλάδας, κάτι το οποίο άλλωστε αποτελεί και επιθυμία του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου.
Το πορτογαλικό τηλεοπτικό δίκτυο είχε εκτενές ρεπορτάζ για τη νίκη της Ελλάδας επί της Κροατίας, η οποία έφερε τη "γαλανόλευκη" μια ανάσα από τα τελικά του EURO 2012, με αφορμή φυσικά τον Φερνάντο Σάντος.

«Ο Φερνάντο Σάντος είναι αήττητος επί 15 συνεχόμενα ματς στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, έχει εντυπωσιάσει τους Ελληνες και πολύ σύντομα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία που θα τον κρατήσει εκεί έως το Μουντιάλ του 2014».

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος είχε ουσιαστικά προαναγγειλει με δηλώσεις του ότι θα εισηγηθεί στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ την παραμονή του Φερνάντο Σάντος μέχρι το 2014.

Ο ίδιος ο Σάντος είχε ξεκαθαρίσει πως επιθυμεί να συνεχίσει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, αρκεί να εφαρμοστούν τα σχέδια του για την ανβάθμιση-αναδιοργάνωση των εθνικών ομάδων και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα.

Οι δύο άνδρες μάλιστα πρόσφατα γευμάτισαν σε γνωστό εστιατόριο των νοτίων προαστίων σε πολύ καλό κλίμα και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν πλήρη ταύτιση απόψεων. Εξελίξεις λοιπόν, προσεχώς, μετά το ματς με τη Γεωργία...
www.sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...