Κυριακή 1 Απριλίου 2012

VIDEO -Το σήκωσε στο Αγρίνιο – Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός!


 Ο Ολυμπιακός στέφθηκε σήμερα πρωταθλητής Ελλάδας για 39η φορά στην ιστορία του και 14η στα τελευταία 16 χρόνια, καθώς νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό μέσα στο Αγρίνιο, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας, και εξασφάλισε τον τίτλο τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου. Το γκολ σημείωσε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Κέβιν Μιραλάς, στο 54΄.

Ο Ολυμπιακός έδειξε από την αρχή ότι ήθελε τη νίκη για να στεφθεί πρωταθλητής. Ήταν πολύ καλύτερος σε όλο το α΄ ημίχρονο, είχε ευκαιρίες με τους Μανιάτη (9΄), Τοροσίδη (10΄), Χολέμπας (32΄), είχε δοκάρι με τον Αμπντούν στο 44΄, είχε και δύο γκολ που του ακυρώθηκαν ως οφσάιντ (21΄ Μανιάτης, 34΄ Μιραλάς) κι έτσι δεν κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Από τη δική του μεριά ο Παναιτωλικός, που «καιγόταν» για βαθμούς, απείλησε μόνο στο 24΄, με μια κεφαλιά του αμαρκάριστου Αναστασιάδη να φεύγει άουτ, κι έτσι έμεινε κι αυτός στο «μηδέν».

Η επιθετική δραστηριότητα των «ερυθρολεύκων» απέδωσε στο 54΄, όταν ο Μιραλάς πήρε την κάθετη πάσα του Μακούν και με πλασέ έκανε το 0-1, και συνεχίστηκε, αφού τρία λεπτά αργότερα ο Μακούν έχασε δύο «κολλητές» ευκαιρίες. Οσο περνούσε η ώρα, ο ρυθμός του Ολυμπιακού έπεφτε και ο Παναιτωλικός προσπάθησε να το εκμεταλλευτεί, όμως στο 74΄ και από πλεονεκτική θέση ο Ανκαλέ σούταρε ψηλά άουτ.

Τα τελευταία λεπτά κύλησαν χωρίς κάτι το ιδιαίτερο και η λήξη της αναμέτρησης βρήκε τους «ερυθρόλευκους» να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους γηπεδούχους, μετά την ήττα τους αυτή, να αισθάνονται πλέον έντονα τον κίνδυνο του υποβιβασμού.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αντι, Φερνάντες - Μέλμπεργκ, Αμπντούν, Καζίμ, Χολέμπας

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τάκης Λεμονής): Τζενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Ρότσα, Θεοδωρίδης (62΄ Ανκαλέ), Ντολεζάι, Μητρόπουλος (86΄ Καραμαλίκης), Σιόντης, Άντι (62΄ Φερνάντες), Καμαρά, Χαριστέας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης (46΄ Μοντέστο), Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Καζίμ, Μακούν (78΄ Φουστέρ), Μιραλάς, Αμπντούν (83΄ Τζιμπούρ).


Παναιτωλικός-Ολυμπιακός: 0-1 (goals) από greeksuperleague

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...