Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Champions League: Θα πέσουν κορμιά για την πρόκριση!


Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι δυο αποψινές μάχες για τα προημιτελικά Champions League.

Οι δυο πρώτες ομάδες έχουν προκύψει και είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπορούσια Ντόρτμουντ και απόψε στις 21:45 (live chat στο woop.gr) θα μάθουμε τις άλλες δυο ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα για την τελική 4άδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο "Καμπ Νου", η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στη ρεβάνς του 2-2 του Παρισιού, ενώ στο Τορίνο η Γιουβέντους καλείται να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου ματς με την Μπάγερν Μονάχου, που έχει τον πρώτρο λόγο.

Σπουδαία ζευγάρια, φαβορί είναι οι Καταλανοί και οι Βαυαροί, αλλά τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται, ακόμα και ανατροπή των δεδομένων.

Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν


Πολλά εκατομμύρια ευρώ θα... απλωθούν στο χορτάρι του "Καμπ Νου", όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν

Από τη μια, η κατά πολλούς κορυφαία ομάδα του πλανήτη και από την άλλη οι φιλόδοξοι Παριζιάνοι του Ιμπραχίμοβιτς, του Σίλβα, του Μπέκαμ του Λαβέτσι και των υπολοίπων αστεριών της.

Όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω στον Λιονέλ Μέσι και το αν θα καταφέρει να είναι έτοιμος για το ματς. Αν δεν τα καταφέρει, ο Τίτο Βιλανόβα θα έχει στην κορυφή της επίθεσης τον Σεσκ Φάμπρεγκας, με τον Βίγια αριστερά του και δεξιά του έναν εκ των Αλέξις Σάντσες και Πέδρο.

Από εκεί και πέρα, αναζητείται ο παρτενέρ του Πικέ στην άμυνα, με τους Μπάρτρα και Σονγκ να διεκδικούν την θέση, ενώ υπάρχει και ένα ενδεχόμενο να δούμε σε αυτή την θέση τον Μπουσκέτς.

Στον αντίποδα, τιμωρημένος για την Παρί είναι ο Μπλεζ Ματουιντί, έτσι πιθανότατα στο κέντρο το δίδυμο θα είναι οι Βεράτι-Μπέκαμ, ενώ δεν αποκλείεται και η περίπτωση του Σαντόμ ή του Μότα, ο οποίος είναι πλέον ετοιμοπόλεμος.

Οι Γαλλοι θα παλέψουν για να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα, αλλά είναι σίγουρο πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να δημιουργήσουν "πονοκεφάλους" στην Μπαρτσελόνα.

Πιθανές 11άδες:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Μπάρτρα, Πικέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Αλέξις Σάντσες, Βίγια, Φάμπρεγκας.

ΠΑΡΙ Σεν Ζερμέν: Σίριγκου, Ζαλέ, Τιάγκο Σίλβα, Αλέξ, Μάξουελ, Βεράτι, Μπέκαμ, Λούκας Μόουρα, Παστόρε, Λαβέτσι, Ιμπραχίμοβιτς.

Διαιτητής: Μπιορν Κάιπερς (Ολλανδία)

Γιουβέντους - Μπάγερν Μονάχου


Μεγάλη μάχη αναμένεται και στο Τορίνο, όπου η Γιουβέντους φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου, η οποία είχε επικρατήσει με 2-0 στο πρώτο ματς και έχει το "πάνω χέρι" για πρόκριση στην 4άδα του θεσμού.

Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες των τιμωρημένων, Στέφαν Λίχτσταϊνερ και Αρτούρο Βιντάλ, έτσι αναμένεται να παίξουν στις θέσεις τους οι Σιμόνε Παντοϊν και Πολ Πογκμπά, αφού αυτοί φαίνεται να είναι οι εκλεκτοί του Αντόνιο Κόντε.

Ο Τζιοβίνκο είναι τραυματίας, με τους Πελούζο και Ασαμόα να διεκδικούν την θέση του αριστερού μπακ-χαφ, ενώ δίπλα στον Βούτσινιτς θα είναι ένας εκ των Μάτρι και Κουαλιαρέλα

Από την άλλη, επιστρέφει από τιμωρία ο Χάβι Μαρτίνεθ, όμως είναι τραυματίας ο Τόνι Κρόος, έτσι θα μετακινηθεί στο κέντρο ο Τόμας Μίλερ, ενώ στην 11άδα θα είναι και ο Άριεν Ρόμπεν.

Πιθανές 11άδες:

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Πίρλο, Πογκμπά, Μαρκίζιο, Παντοΐν, Πελούζο, Βούτσινιτς, Κουαλιαρέλα.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Βαν Μπούιτεν, Ντάντε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβάινσταϊγκερ, Τόμας Μίλερ, Ρόμπεν, Ριμπερί, Μάντζουκιτς.

Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...