Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Ολυμπιακός: Βάρος στον Αστέρα Τρίπολης ρίχνει ο Μίτσελ

Πώς προετοιμάζει τον Ολυμπιακό ο Ισπανός τεχνικός για το παιχνίδι πρωταθλήματος που προηγείται του «τελικού» με την Άντερλεχτ


Βάρος στο παιχνίδι του Σαββάτου για το ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ρίχνει ο Μίτσελ αφήνοντας για αυτές τις ημέρες σε δεύτερη μοίρα την αναμέτρηση με την Άντερλεχτ.

Ο προπονητής το επεσήμανε στους παίκτες στην χθεσινή προπόνηση και θα το επαναλάβει και σήμερα. Ο ίδιος πάντως  δουλεύει και τα πλάνα και για τον Αστέρα αλλά και για την Αντερλεχτ.


Ο Σαλίνο θα μείνει εκτός 11άδας κόντρα στον Αστέρα για προστασία αφού ο Ολυμπιακός δεν διαθέτει άλλο μπακ για το Τσάμπιονς Λιγκ μιάς και  οι Παπάζογλου, Τόρες δεν έχουν δηλωθεί και δεν αποκλείεται ο Μίτσελ να προστατεύσει έναν εκ των Μανωλά-Σιόβα και ταυτόχρονα να δώσει κι άλλο χρόνο στον Αβραάμ. Στα χαφ θα δοκιμάσει τον παρτενέρ του Σάμαρη από το Σάββατο και σίγουρα θα πειραματιστεί για την επίθεση.

Για τη θέση του φορ φαβορί είναι ο Κάμπελ. Ο Βάις θα πάρει μια ευκαιρία το Σάββατο ενώ οι Τσόρι και Σαβιόλα διεκδικούν μια θέση για πίσω από τον φορ. Ο μόνος σίγουρος είναι ο Φουστέρ. Ελπίδες για εξτρέμ παρά για φορ έχει και ο Ολαϊτάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...