Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Στη φανέλα της Μπενφίκα ο Εουσέμπιο! (photos)

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Μπενφίκα, η ομάδα σκοπεύει να τιμήσει τον Εουσέμπιο, με το να τον βάλει τη φανέλα της!


Το «ύστατο χαίρε» είπαν χθες όλοι οι φίλοι της Μπενφίκα στον Εουσέμπιο.


Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η κηδεία του «μαύρου πάνθηρα», όμως, όπως όλα δείχνουν οι τιμές προς αυτόν, δεν σταματούν εκεί.


Από τη μεριά του, ο πορτογαλικός σύλλογος με τον οποίο ο Εουσέμπιο, συνέδεσε το όνομά του, σκέφτεται να προβεί σε κάτι πρωτόγνωρο!

Πιο συγκεκριμένα, όπως δήλωσε, ο πρόεδρος της ομάδας, Λουίς Φελίπε Βιέιρα, οι «αετοί» θα έχουν από την ερχόμενη σεζόν, στη φανέλα τους, μια φωτογραφία του μεγάλου θρύλου του πορτογαλικού ποδοσφαίρου!

«Προτείνω η Μπενφίκα να θρηνήσει για έναν χρόνο. Μακάρι όλες οι ομάδες να έπαιζαν με ένα μαύρο περιβραχιόνιο. Όλες οι φανέλες μας θα έχουν από την επόμενη σεζόν μία φωτογραφία του Εουσέμπιο», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις φήμες που ήθελαν την ομάδα να αλλάζει το όνομα της ιστορικής της έδρας από «Ντα Λουζ», σε «Μαύρος Πάνθηρας».

«Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Βιέιρα.

Τέλος, μίλησε και για το άγαλμα του Εουσέμπιο, έξω από το γήπεδο, λέγοντας:

«Θα πρέπει να διατηρηθεί στον εν λόγω χώρο. Δεν ξέρω αν θα μπει μέσα σε γυαλί ή κάτι άλλο. Σημασία έχει ότι θέλουμε να τον τιμήσουμε»!

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι το Δημοτικό Συμβούλιο της Λισσαβόνας έχει αναρτήσει στα κεντρικά σημεία της πρωτεύουσας την αφίσα που θα δείτε παρακάτω. «Ευχαριστώ», λέει χαρακτηριστικά και αναφέρεται σε όλα όσα έχει κάνει ο Εουσέμπιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...