Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Υπόσχεση και χιούμορ από Μπάγεβιτς στο δείπνο του Αδαμίδη εν όψει των πλέι οφ


Ένας Μπάγεβιτς ήρεμος και αισιόδοξος παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας, πηγαίνοντας στο δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης στο πλαίσιο της συσπείρωσης της ομάδας εν όψει της έναρξης των πλέι οφ και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. «Θα τα δώσουμε όλα» ήταν η ατάκα του Σερβοέλληνα τεχνικού.
Φτάνοντας στον «Ψαρά» για το δείπνο ο Μπάγεβιτς τόνισε: «Θα τα δώσουμε όλα σε κάθε αγώνα. Ξέρουμε ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι. Θα κάνουμε την μεγαλύτερη και πιο δυνατή προσπάθεια ως το τέλος. Αυτό το δείπνο, που αποφάσισε ο πρόεδρος, θα βοηθήσει για το κλίμα στην ομάδα».
Μάλιστα, όταν ενημερώθηκε ότι λίγο νωρίτερα, κατά την άφιξή του, ο κ. Αδαμίδης δεν θέλησε να μιλήσει, έκανε και χιούμορ: «Είναι ντροπή που δεν έκανε δηλώσεις. Αυτός το οργανώνει, έπρεπε να μιλήσει. Πάντως είναι σίγουρο ότι θα πληρώσει το λογαριασμό».
Από τους ποδοσφαιριστές, την πεποίθηση του πως η ΑΕΚ είναι έτοιμη για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Λεονάρντο, ενώ ο Γρηγόρης Μάκος ελπίζει σε γκέλα του Ολυμπιακού.
«Η ομάδα είναι έτοιμη για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας και είναι σημαντικό. Σήμερα θα είμαστε όλοι μαζί εδώ και είναι σημαντικό ψυχολογικά πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ», τόνισε ο Βραζιλιάνος, για να προσθέσει από την πλευρά του ο Μάκος:
«Έχουμε ένα καλό πρόγραμμα και θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη με τον ΠΑΟΚ. Ελπίζουμε σε γκέλα του Ολυμπιακού στον Αρη για να είναι ανοιχτά».

Τελευταίος στο εστιατόριο έφτασε ο Σλόμπονταν Σούιτσα. Ο προπονητής τερματοφυλάκων γνώρισε την αποθέωση από όλους (που είχαν ήδη φτάσει.

Απαντες αποχώρησαν λίγο μετά τις 21:00, εκτός του Παντελή Καφέ που έφυγε στις 21:30 και του τεχνικού και διοικητικού τιμ που συνέχισαν το βράδυ τους.

Στα των διατάξεων, ο Μπάγεβιτς έκατσε στο ίδιο τραπέζι με το προπονητικό τιμ, τον Σταύρο Αδαμίδη και τους Καπετανάκη, Καψή και Κοσμάτο, οι ξένοι παίκτες κάθισαν όλοι μαζί, οι νεαροί Έλληνες μαζί, όπως και οι υπόλοιποι «έμπειροι» Έλληνες
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...