Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει για το «διπλό» στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ

Η κατάκτηση της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League δεν απαιτεί απλά την αξιοποίηση των εντός έδρας αγώνων. Κρίνεται απαραίτητο να εξασφαλιστούν βαθμοί και μακριά από την Τούμπα.

Έχοντας αυτό κατά νου, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου ουσιαστικά θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί την... ανακατωσούρα που επικρατεί στην «Ένωση» και να πάρει τρεις βαθμούς που θα τον βάλουν σε τροχιά διεκδίκησης στόχων.

Είναι σαφές ότι η προετοιμασία για τους αγώνες της τελικής φάσης του πρωταθλήματος, ξεκίνησε περίπου δύο εβδομάδες πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας. Και αυτό αποδεικνύεται μέσα από τις αλλαγές που έκανε ο Φερνάντο Σάντος - όπου δοκίμασε παίκτες σε διάφορες θέσεις - όπως επίσης και από το σχήμα που χρησιμοποίησε στον τελευταίο αγώνα με τον Εργοτέλη.

Ξεκάθαρα άλλωστε, ο Πορτογάλος έχει καταλήξει στην παράταξη μιας διάταξης 4-4-2 όπου Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς θα είναι στην επίθεση, ενώ στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο, Βιεϊρίνια (δεξιά), Σορλέν (αριστερά).

Στην δεξιά πλευρά της άμυνας θα αγωνιστεί ο Πάμπλο Κοντρέρας, καθώς από τη στιγμή που ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ τέθηκε νοκ άουτ, ο Χιλιανός θεωρείται καλύτερος ανασταλτικά από τον Νίκο Αραμπατζή.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν πάντως οι Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Εντίνιο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.

Προετοιμάζεται το έδαφος για «Σάλπι» 

Κατά τα άλλα, σε... 15 μέρες θα τελειώσει το ζήτημα της επιστροφής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, όσες δηλαδή ημέρες θα διαρκέσουν και τα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο διεθνής επιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε ότι «θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες 15 ημέρες», σχετικά με την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει τη καριέρα του.

Επικρατεί εξάλλου η αίσθηση ότι ο «Σάλπι» θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, όπως επίσης και πως τους τελευταίους μήνες, απλά προετοιμάζεται το έδαφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...