Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Ετοιμοπόλεμος ο Καραγκούνης για τον τελικό, στην προπόνηση ο Πατέρας

Η προπόνηση της Παρασκευης είχε μόνο ευχάριστα νέα για το Νίκο Νιόπλια σε μια εβδομάδα, που καθημερινά παρουσιαζόταν κι ένας πονοκέφαλος για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού. Τα καλά νέα είχαν αρχίσει να φαίνονταν από το πρωί. Ο Κάρα που ήταν σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του τριφυλλιού τους έλεγε ότι είναι καλά και ότι θα προπονηθεί το απόγευμα.
Οπερ και εγένετο, αφού έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση και έθεσε εαυτόν στην διάθεση του 45χρονου τεχνικού. Το ίδιο συνέβη και με τον Σωτηρη Νίνη, που για δεύτερη σερί μέρα έβγαλε δίχως ενοχλήσεις το πρόγραμα και είναι ετοιμοπόλεμος για τη μάχη με τον Αρη.

Το μήνυμα του προέδρου
Οπως συνηθίζει πριν από τους αγώνες του Παναθηναϊκού ο Νικόλας Πατέρας έδωσε το παρών στην Παιανία. Ο πρόεδρος των πρασίνων παρακολούθησε την προπόνηση και είχε τετ α τετ με τον Κώστα Αντωνίου και τον Νίκο Νιόπλια, απ' τους οποίους ενημερώθηκε για την κατάσταση και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα ένα 24ωρο πριν από τον τελικό με τον Αρη.
Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων τους ζήτησε να μεταφέρουν στους παίκτες την επιθυμία του για νίκη και κατάκτηση του κυπέλλου, ώστε να κλείσει ιδανικά η σεζόν και να δώσουν χαρά στον κόσμο της ομάδας.

Παίζεται μια θέση
Οσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Νιόπλια για την ενδεκάδα που θα παρατάξει, ουσιαστικά παίζεται μια θέση, αυτή του επιτελικού μέσου, ανάμεσα στον Καραγκούνη και τον Νίνη. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα έχει τετ α τετ πριν από τον αγώνα, τόσο με τον αρχηγό, όσο και με τον El Ninio, προκειμένου να αποφασίσει ποιόν θα ξεκινήσει. Κατά τα άλλα, οι υπόλοιπες δέκα θέσεις είναι... στάνταρ.
Ο Τζόρβας θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, με τους Βύντρα, Κατσουράνη, Καντέ και Σπυρόπουλο στην άμυνα, οι Ζιλμπέρτο και Σιμάο αμυντικά χαφ με τους Λέτο, Σαλπιγγίδη, Σισέ στην επίθεση.
Με 23 παίκτες στην αποστολή
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή της ομάδας για τον τελικό. Εκτός έμειναν μόνο οι τραυματίες Σεϊταρίδης και Δάρλας. Ο Νιόπλιας πήρε μαζί του 23 παίκτες, ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται ο Σαριέγκι, μετά το πράσινο φως που άναψε η ΕΠΟ το μεσημέρι αναφορικά με την συμμετοχή του στο ματς με τον Αρη, αλλά και ο Γκαλίνοβιτς Την αποστολή αποτελούν οι Τζόρβας, Καρνέζης, Γκαλίνοβιτς, Καντέ, Σαριέγκι, Μπιέρσμιρ, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Κατσουράνης, Γκάμπριελ, Μαχλελής, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Κλέιτον, Λέτο, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Ρουκάβινα, Σαλπιγγίδης, Σισέ και Πετρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...